Μανωλάς: «Είμαι καλά στη Ρώμη...»

Μανωλάς: «Είμαι καλά στη Ρώμη...»

Αδύνατο ήταν να βγει συμπέρασμα για το μέλλον του Κώστα Μανωλά από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο «RomaRadio». «Ακόμα ανοιχτή η 2η θέση» είπε για την προσπάθεια της Ρόμα.  

Μανωλάς: «Είμαι καλά στη Ρώμη...»

Ο Έλληνας αμυντικός των «τζιαλορόσι», με τις εμφανίσεις του στη Serie A και το Τσάμπιονς Λιγκ, έχει μπει σε αρκετές λίστες ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Αν και δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα και ο ίδιος το μοναδικό που είχε τονίσει στο παρελθόν ήταν πως τους επόμενους μήνες θα φανούν όλα, σε νεότερη συνέντευξή του στο «RomaRadio», το μοναδικό που θέλησε να δηλώσει ήταν πως:

«Είμαι καλά στη Ρώμη... Ήρεμος στις νίκες, υπό πίεση στις ήττες. Έτσι λειτουργεί το ποδόσφαιρο παγκοσμίως...».

Για την προσπάθεια της Ρόμα ώστε να καταλάβει τη 2η θέση της βαθμολογίας, όσο κι αν το -2 από τη Νάπολι δείχνει αρκετά δύσκολο να καλυφθεί και να ξεπεραστεί, ο Μανωλάς είπε: «Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει στο τελευταίο παιχνίδι όσο δύσκολος αντίπαλος κι αν είναι η Μίλαν. Όλα είναι ακόμα ανοιχτά. Η Νάπολι έχει εύκολο ματς με τη Φροζινόνε, αλλά θα δούμε τι μπορεί να συμβεί».

Κληθείς να σχολιάσει το έπος της Λέστερ και του πρώην προπονητή του στην Εθνική Ελλάδας, δίχως ν' αναφερθεί εκτενώς στον Ιταλό τεχνικό, υποστήριξε απλά πως: «Αυτό που έκανε, είναι πολύ μεγαλύτερο απ' όσα πέτυχε η Ελλάδα στο Euro του 2004». 

Best of internet