Ξανά για Μιραλάς o Ολυμπιακός...

Ξανά για Μιραλάς o Ολυμπιακός...

Ξανά για Μιραλάς o Ολυμπιακός...

Στο προσκήνιο έρχεται και πάλι η περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς για τον Ολυμπιακό, με τους Βέλγους να μιλούν για επαφές του ποδοσφαιριστή με τους «ερυθρόλευκους».

Ένα από τα... σίγουρα ονόματα κάθε καλοκαίρι στον Ολυμπιακό είναι πλέον ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής της Έβερτον, απασχόλησε και πέρσι την ομάδα του Πειραιά χωρίς όμως να προχωρήσει η περίπτωσή του.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, η εφημερίδα «Goal», οι συμπατριώτες του μιλούν εκ νέου για ελληνικό ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, τονίζουν πως ο Μιραλάς θα σκεφτεί πολύ την επόμενη ομάδα του και ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους υποψήφιους συλλόγους. Μάλιστα, αναφέρουν ότι ήδη υπάρχουν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Να αποχαιρετήσει με νίκη μία κακή σεζόν θέλει η Εβερτον. Σε απόδοση 1.72 στην Mybet η νίκη των «ζαχαρωτών» κόντρα στη Νόριτς.

Σημειώνεται ωστόσο πως ο Βέλγος έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Έβερτον και πως οι απαιτήσεις τη ομάδας από το Λίβερπουλ είναι υψηλές... Συγκεκριμένα, για την παραχώρησή του απαιτούνται πάνω από 10 εκ. ευρώ! Ακόμα και γι' αυτό όμως έχει σκεφτεί λύση ο Μιραλάς που θα προσπαθήσει να παραχωρηθεί δανεικός...

Best of internet