Μπορντό - Παρί Σεν Ζερμέν 1-1

Gazzetta team
Μπορντό - Παρί Σεν Ζερμέν 1-1

bet365

Το μόνο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση της Μπορντό με την Παρί ήταν το αν θα σπάσει το ρεκόρ του Μπιάνκι ο Ζλάταν. Ο Σουηδός πέτυχε ένα γκολ, θέλει ακόμη ένα και οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1.

Η Παρί είχε ήδη σπάσει το ρεκόρ βαθμών σε μία σεζόν, ενώ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πριν το ματς ήθελε ακόμη δύο γκολ, για να ισοφαρίσει το μεγάλο ρεκόρ του Κάρλος Μπιάνκι (37 γκολ), που κρατάει 38 ολόκληρα χρόνια. Ο Σουηδός πέτυχε το μοναδικό γκολ των Παριζιάνων, που έμειναν στο 1-1 με την Μπορντό, έφτασε τα 36 γκολ και την τελευταία αγωνιστική θα έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία.

Το παιχνίδι δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και αυτό φάνηκε. Ο Ραμπιό (4') έχασε την πρώτη ευκαιρία, όμως στη συνέχεια οι παίκτες του Μπλαν είχαν ανούσια κατοχή και οι Γιρονδίνοι τις ευκαιρίες. Στο 11' ο Μαρκίνιος έβαλε την τελευταία στιγμή την κόντρα στον Ντιαμπατέ, στο 17' ο Τραπ έκανε μεγάλη απόκρουση στο σουτ του Πλάζιλ, ενώ στο 43' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία. Αρχικά, ο Τραπ έβγαλε το σουτ του Ρολάν, ενώ στη συνέχεια ο Ουνάς με τον Γερμανό εξουδετερωμένο έστειλε την μπάλα άουτ!

Αφού δεν δέχθηκε στο πρώτο μέρος γκολ η Παρί, ξεκίνησε το δεύτερο σκοράροντας. Στο 57' ο Ντι Μαρία έκανε υπέροχη προσπάθεια και σέντρα και ο Ιμπραΐμοβιτς το 0-1 με κεφαλιά! Το προβάδισμα των Παριζιάνων, όμως, δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο 66' ο Παλουά με πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση μετά από κόρνερ έκανε το 1-1! Το ματς ήταν ισορροπημένο στη συνέχεια, με τον Λούκας να χάνει την σημαντικότερη ευκαιρία στις καθυστερήσεις και τίποτα να μην αλλάζει μέχρι το τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα