Μανωλάς: «Χάσαμε από δικά μας λάθη»

Gazzetta team
Μανωλάς: «Χάσαμε από δικά μας λάθη»

bet365

Η ΑΕΚ είχε το προβάδισμα στην Τούμπα αλλά έχασε από τον ΠΑΟΚ λόγω δικών της λαθών, όπως είπε ο Στέλιος Μανωλάς στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής της Ενωσης τόνισε ότι σε γενικές γραμμές η ομάδα του ήταν καλή στη Θεσσαλονίκη και εστίασε στα λάθη που έγιναν και έφεραν την ανατροπή του σκορ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανωλάς.

Για τον αγώνα: «Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Δεν θα έλεγα ότι είχε πολύ ποιότητα. Προηγηθήκαμε στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή στο δεύτερο ημίχρονο, όμως νομίζω από δυο δικά μας λάθη χάσαμε το παιχνίδι. Υπήρξε και μία φάση για ένα πέναλτι πριν το γκολ. Δεν ξέρω τι σφύριξε ο διαιτητής. Θα το δούμε. Νομίζω ήμασταν καλοί σήμερα, συνεχίζουμε...».

Για το πού κρίθηκε το ματς: «Στα λάθη κρίθηκε. Δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να κάνει ευκαιρία. Κλείσαμε τους χώρους, όσο είχαμε το σκορ. Μετά το 2-1 είχε άλλη μια ευκαιρία ο ΠΑΟΚ. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, για την εποχή και χωρίς κόσμο. Δυστυχώς το ποδόσφαιρό μας πάει από το κακό στο χειρότερο. Τέλειωσε αυτό το παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν εκμεταλλεύτηκε το προβάδισμα: «Με γεμίσματα προσπαθήσαμε μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Είχαμε κι εμείς φάσεις. Τα περισσότερα κόρνερ και φάουλ ήταν ευκαιρίες, είχαμε και τη φάση που λέμε ότι έγινε πέναλτι. Έκανε μια ενέργεια ο Ροντρίγκεζ και ένα γκολ που πέτυχε εξαιρετικό, όμως άλλες 100 φορές να το κάνει δύσκολα θα το πετύχει. Και το δεύτερο γκολ ήρθε από δικό μας λάθος».

Για το μπάχαλο που επικρατεί με τον τελικό του κυπέλλου: «Είχαμε δουλέψει όλη την προηγούμενη εβδομάδα για τον τελικό, αναβλήθηκε και παίξαμε τώρα με τον ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολη περίοδος για την πατρίδα μας. Το θέμα είναι να μείνουμε ενωμένοι και όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο να το βοηθήσουμε όσο μπορούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα