«Κλείνει» Αντωνιάδη ο Πανιώνιος! (pics)

«Κλείνει» Αντωνιάδη ο Πανιώνιος! (pics)

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr ο Πανιώνιος είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Μάριο Αντωνιάδη του ΑΠΟΕΛ με τις δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Στον Πανιώνιο εκτός από τα πλέι οφ καταστρώνουν τα πλάνα του και για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον διεθνή Κύπριο αριστερό μπακ, Μάριο Αντωνιάδη και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες ο ποδοσφαιριστής να γίνει κάτοικος Νέας Σμύρνης.

Ο Αντωνιάδης, ο οποίος αποτελεί βασικό στέλεχος του ΑΠΟΕΛ και της Εθνικής Κύπρου, αποτελεί προσωπική επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη αφού ο Εβρίτης τεχνικός είναι ο άνθρωπος που τον ανακάλυψε. Συγκεκριμένα, ο Ουζουνίδης ήταν αυτός που το 2006 κι ενώ βρισκόταν στον πάγκο των «γαλαζοκίτρινων», ξεχώρισε το ταλέντο του και σε ηλικία 16 ετών τον ανέβασε στην πρώτη ομάδα υπογράφοντας μάλιστα και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο «Ιστορικός» έψαχνε παίκτη για την θέση του αριστερού μπακ αφού ο Βαγγέλης Οικονόμου αυτή την στιγμή υπολογίζεται περισσότερο ως κεντρικός αμυντικός με αποτέλεσμα ο Τασουλής να αποτελεί την μοναδική επιλογή στην θέση αυτή. Έτσι, μόλις στον Πανιώνιο ενημερώθηκαν για την διαθεσιμότητα του Αντωνιάδη (λήγει το συμβόλαιό του με τον ΑΠΟΕΛ) κινήθηκαν αστραπιαία καταθέτοντας δελεαστική πρόταση η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr είναι πολύ καλύτερη από αυτή της κυπριακής ομάδας, και όπως όλα δείχνουν ο 26χρονος άσος θα πει το ναι.

Ο Μάριος Αντωνιάδης γεννήθηκε στην Λευκωσία στις 14 Μαΐου του 1990 και αποτελεί γέννημα θρέμμα του ΑΠΟΕΛ έχοντας αγωνιστεί στους πρωταθλητές Κύπρου σε όλη του την ζωή. Προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα σε ηλικία 16 ετών, αλλά θα έπρεπε να περιμένει δύο χρόνια για να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του την σεζόν 2007-08 κόντρα στην Ανόρθωση. Συνολικά μετράει 52 συμμετοχές κι ένα γκολ έχοντας κατακτήσει 6 πρωταθλήματα Κύπρου, 3 Κύπελλα, και 4 Σούπερ Καπ.

Ο Αντωνιάδης είναι διεθνής με όλες τις εθνικές της Κύπρου, ενώ διετέλεσε και αρχηγός της Εθνικής Κ-21, μετρώντας 12 συμμετοχές. Καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για μια σημαντική ενίσχυση-εφόσον δεν χαλάσει κάτι την τελευταία στιγμή-αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για έναν εν ενεργεία πρωταθλητή, ο οποίος μάλιστα κουβαλάει και διεθνή εμπειρία έχοντας αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα