Είδε ξανά τους Πριντέτα και Ντεβέσα ο Παράσχος

Είδε ξανά τους Πριντέτα και Ντεβέσα ο Παράσχος

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος εκτός από τον Γκιγιοάτα είδε ξανά τους Ντεβέσα και Πριντέτα στο εσωτερικό φιλικό της πρώτης ομάδας του Πλατανιά με την Κ-20.
Ακόμα ένα εσωτερικό φιλικό πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε, μεταξύ της πρώτης ομάδας του Πλατανιά και της Κ-20, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους παίκτες να… ξεμουδιάσουν, αλλά και στον Παράσχο να τσεκάρει τους ποδοσφαιριστές που παραμένουν για δοκιμή. Εκτός από τον Γκιγιοάτα που δοκιμάστηκε πρώτη φορά ήταν και ο Ντεβέσα με τον Πριντέτα.
Οι συνθέσεις των ομάδων ήταν:
Πλατανιάς: Σωτηρίου, Γκιγιοάτα, Ιτούα, Σκουλουδάκης, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς, Μουνάφο, Τσουράκης, Μιλούνοβιτς, Ντεβέσα και Ανγκούλο.
Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν οι: Κοκκαλάς, Κάργας, Πριντέτα, Κουλιμπαλί, Βαλεριάνιος, Γκνιάτιτς, Τσιμόντζι, Ντίνας, Πάγκαλος, Γουνδουλάκης και Ράμος.
Κ-20: Κασωτάκης, Σέχου, Μαραγκουδάκης, Στεφανίδης, Σταθινάκης, Μ.Ρουσάκης, Ζίκο,Παπανικολάου, Ανυφαντάκης, Γαρεφαλάκης και Παπαδάκης.
Επίσης αγωνίστηκαν οι: Τσέλα, Μαθιουδάκης, Γιαννακίδης, Ε. Ρουσάκης και Καλιτσουνάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα