Με Βάργκας, Αρθο και Τζιμπούρ

Με Βάργκας, Αρθο και Τζιμπούρ

Gazzetta team
Με Βάργκας, Αρθο και Τζιμπούρ

bet365

Ο Στέλιος Μανωλάς επιλέγει το 4-2-3-1 με τον Βενεζουελάνο να αποτελεί τον αντι-Μάνταλο και τον Ισπανό να επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας.

Αντίστροφα μετράμε για την έναρξη του αγώνα στην Τούμπα, στην πρεμιέρα των πλέι οφ, με την ΑΕΚ να ψάχνει τη νίκη στη Θεσσαλονίκη.

Το βασικό αγωνιστικό ζήτημα που υπήρχε ήταν ποιος θα αντικαταστήσει στην 11άδα τον Πέτρο Μάνταλο που είναι τραυματίας κι αν αυτό θα φανέρωνε το σύστημα με το οποίο θα παραταχθούν οι Κιτρινόμαυροι.

Ο Στέλιος Μανωλάς αποφάσισε να ξεκινήσει τουλάχιστον με 4-2-3-1 χρησιμοποιώντας τον Ρόναλντ Βάργκας αντί του τραυματία Μάνταλου ενώ υπάρχει και επιστροφή στην 11άδα για τον Θέσαρ Αρθο.

Οι 11 που επέλεξε ο Μανωλάς είναι οι Μπαρόχα, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Αρθο, Σιμόες, Γιόχανσον, Βάργκας (αν χρειαστεί όπως γίνεται αντιληπτό από τις αλλαγές, ο Μανωλάς δύναται να το γυρίσει σε 4-3-3), Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Τζιμπούρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα