Μιλιβόγιεβιτς: «Δέσιμο και αγάπη με Ολυμπιακό»

Μιλιβόγιεβιτς: «Δέσιμο και αγάπη με Ολυμπιακό»

Μιλιβόγιεβιτς: «Δέσιμο και αγάπη με Ολυμπιακό»

bet365

Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς σε συνέντευξή του σε ΜΜΕ της Σερβίας τόνισε το πόσο μεγάλο δέσιμο και αγάπη έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού.
Ο Σέρβος άσος του Ολυμπιακού είπε για:
Το ματς στο Βελιγράδι: Είναι ένα τρομερό συναίσθημα. Είναι κάτι που ήδη έχω πει. Έχω φοβερές αναμνήσεις από τον Ερ. Αστέρα και είμαι ευτυχής και ευγνώμων που μπόρεσα να τις θυμηθώ ξανά παίζοντας εκεί. Έπαιξα δύο χρόνια και πήρα ένα Κύπελλο όμως για μένα σημαίνει πολλά. Σημαίνει πολλά και το ότι ήμουν εκεί και γενικά αυτός ο σύλλογος.
Το τυχόν... σταύρωμα των 2 ομάδων στην Ευρώπη: Το έχω πει και πάλι ότι δεν θα ήθελα να πέσουμε μαζί. Είναι οι δύο πιο αγαπημένες μου ομάδες. Εγώ είμαι επαγγελματίας και σέβομαι πάντα την ομάδα που παίζω και δίνω τα πάντα. Θα βάλω σε μία τέτοια περίπτωση τα αισθήματά μου στην άκρη. Άλλο συναίσθημα και άλλο επαγγελματισμός.
Το πως νιώθει που παίζει στον Ολυμπιακό: Είναι μία ομάδα με την οποία έχω μεγάλο δέσιμο και αγάπη. Αγάπησα τον Ολυμπιακό και για τις αδελφικές σχέσεις με τον Ερ. Αστέρα. Από εκεί και πέρα πιστεύω πως με δύο - τρεις προσθήκες ο Αστέρας μπορεί να πετύχει παραπάνω πράγματα στο Champions League και να είναι πιο εύκολο να μπει στους ομίλους. Προσωπικά τους εύχομαι τα καλύτερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα