Ανανέωσε με Αναστασόπουλο η ΑΕΛ

Ανανέωσε με Αναστασόπουλο η ΑΕΛ

Σε πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Νίκου Αναστασόπουλου προχώρησε η ομάδα της ΑΕΛ. 

Ανανέωσε με Αναστασόπουλο η ΑΕΛ

Παίκτης της ΑΕΛ μέχρι το 2020 θα είναι ο Νίκος Αναστασόπουλος, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με τους «βυσσινί» για δύο επιπλέον χρόνια. Ο ταλαντούχος αμυντικός μέσος, είχε συμβόλαιο μέχρι το 2018, όμως οι εμφανίσεις του έπεισαν την διοίκηση του συλλόγου να του προσφέρει νέα συνεργασία με μεγαλύτερη χρονική διάρκεια. 

Η ανακοίνωση: 

H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι για δύο ακόμη χρόνια επέκτεινε το συμβόλαιό του ο νεαρός ποδοσφαιριστής Νίκος Αναστασόπουλος. Συγκεκριμένα ο Αναστασόπουλος είχε συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΛ μέχρι τον Ιούνιο του 2018 και το επέκτεινε μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

Δήλωση του ποδοσφαιριστή Νίκου Αναστασόπουλου:

"Για μένα ήταν αυτονόητο να επεκτείνω το συμβόλαιό μου με αυτή τη μεγάλη ομάδα την ΑΕΛ του Πρωταθλήματος και των δύο Κυπέλλων. Το όνειρό μου είναι να γίνω κι εγώ ένας από τους παίκτες της ΑΕΛ που έχουν πάρει Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος. Είμαι βέβαιος ότι θα το πραγματοποιήσω. Χαίρομαι που στην ΑΕΛ ανανεώνουν τα συμβόλαιά τους για πολλά χρόνια όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές γιατί είμαστε μια οικογένεια.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κ. Κούγια γιατί με έχει πιστέψει εδώ και πολλά χρόνια, όταν κάποιοι άλλοι δεν πίστευαν στην αξία μου, αλλά και τους κ.κ. Τσιώλη και Ντόστανιτς γιατί πίστεψαν σε μένα όπως και τον υπέροχο κόσμο της ΑΕΛ που με έχει αγκαλιάσει σαν παιδί του." 

Best of internet