Ρομπέρτο: «Είναι ντροπή, λυπάμαι...» (pic)

Ρομπέρτο: «Είναι ντροπή, λυπάμαι...» (pic)

bet365

Ο Ρομπέρτο δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο... μετέωρο σκηνικό που υπάρχει γύρω από την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας. Το μήνυμα του Ισπανού.

Ο Ρομπέρτο είναι ένας άνθρωπος που δεν διστάζει να πει τη γνώμη του και να πάρει θέση για τα όσα συμβαίνουν. Μετά τα απίστευτα επεισόδια της Τούμπας προχώρησε σε ένα ξεχωριστό μήνυμα.

Σήμερα, με τη διεξαγωγή του τελικού να είναι στον... αέρα, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δεν διστάζει να πει ότι είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει.

Ο Ισπανός πορτιέρε έγραψε συγκεκριμένα:

«Είναι ντροπή να δουλεύεις χωρίς να έχεις πληροφορηθεί το πότε θα παίξεις τον τελικό. Και πέρα από την ημερομηνία, επειδή υπάρχει μεγάλη αμφιβολία για το αν πρόκειται να παίξουμε ή όχι.

Λυπάμαι για τα μικρότερα πρωταθλήματα, διότι αν αυτό συμβαίνει σε επαγγελματικές ομάδες δεν θέλω να φανταστώ τι συμβαίνει στους άλλους».

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Λίβερπουλ - Τσέλσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα