Αστέρας Τρίπολης: «Ηθικοί νικητές» (vids&pic)

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης: «Ηθικοί νικητές» (vids&pic)

bet365

Στον Αστέρα Τρίπολης θυμήθηκαν τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι νιώθουν ηθικοί νικητές.

Τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (11/5/2013), στον οποίο ο Αστέρα Τρίπολης είχε τρομερά παράπονα για τη διαιτησία θυμήθηκαν (και πως να μην το έκαναν εξάλλου) στην Αρκαδία.

Η ομάδα της Τρίπολης παραπονιέται για το χέρι του Μανιάτη που δεν δόθηκε πέναλτι και κόκκινη κάρτα, από τη στιγμή που δίπλα υπήρχε και επιπλέον βοηθός.

Ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, κύριος Μπάκος, αργότερα δήλωσε στην κάμερα του OΤΕ ΤV:

«Κυανέρυθροι» και «πράσινοι» βρίσκονται στην αφετηρία των πλέι οφ και θα παλέψουν για μια καλή εκκίνηση! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Πανιώνιος - Πανθηναϊκός, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

«Σήμερα δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός, είδαμε ότι κέρδισε η αλητεία. Τι άλλο θέλετε να σας πω; Είδατε μόνοι σας. Διοικεί η αλητεία. Μιλάμε για αλήτη Γιάχο. Δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός. Ο Γιάχος ο αλήτης κέρδισε και η αλητοπαρέα του».

Θυμίζουμε, ότι στο αγωνιστικό μέρος, ο Αστέρας είχε ανοίξει το σκορ με τον Ράγιος στο 14', ενώ ο Φουστέρ έκανε το 1-1.

Η κεφαλιά του Σανκαρέ σταμάτησε στο χέρι του Μανιάτη, ο Γιάχος δεν έδωσε κάτι και τελικά στην παράταση οι Τζεμπούρ και Αμπντούν έδωσαν το Κύπελλο στους «ερυθρόλευκους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα