Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στα playoffs

Gazzetta team
Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στα playoffs

bet365

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, αλλά και την παράδοση του Δικεφάλου κόντρα στην Ένωση.

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 1ης αγωνιστικής των Play Offs της Super League κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

#60 αναμετρήσεις συμπληρώνουν ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Α’ Εθνική με γηπεδούχο τον Δικέφαλο και ο απολογισμός είναι 26 νίκες για τον ΠΑΟΚ, 22 ισοπαλίες και 11 νίκες για την ΑΕΚ. #6 διαδοχικές νίκες έχει ο ΠΑΟΚ ως γηπεδούχος στα παιχνίδια του με την ΑΕΚ για όλες τις διοργανώσεις. Η τελευταία εντός έδρας απώλεια του ήταν στις 16 Μαρτίου 2011 σε αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος, όπου ηττήθηκε με 1-0. Για να βρει κανείς την αντίστοιχη περίπτωση για το πρωτάθλημα πρέπει να ανατρέξει στις 21 Μαρτίου 2010 και στην ήττα πάλι με 1-0.

#4 Σεζόν έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες στην διαδικασία των Play Offs του πρωταθλήματος της Super League και ο ΠΑΟΚ μετρά 3 νίκες και 1 ήττα ως γηπεδούχος. Έχασε μόνο την πρώτη σεζόν που έπαιξαν ως αντίπαλοι σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος, ενώ στις τρεις τελευταίες έχει καταφέρει να πάρει το απόλυτο με τρεις νίκες.

#3 αναμετρήσεις μεταξύ τους στην Τούμπα για τα Play Offs έχουν τελειώσει με σκορ 1-0. Οι δύο ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ, ενώ στην άλλη επικράτησε η ΑΕΚ. Ο Δικέφαλος έχει ακόμη μια νίκη με 2-1.

#4 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν σκοράρει κατά της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη για αγώνα των δύο ομάδων στα Play Offs. O Μουσλίμοβιτς άνοιξε το χορό στο 1-0 της σεζόν 2009-10, ενώ ακολούθησαν οι Γκαρσία – Βιτόλο στο 2-1 του 2010-11. Ο Γιώργος Γεωργιάδης ήταν αυτός που έκρινε με δικό του τέρμα την αναμέτρηση του 2011-12 που είναι και η τελευταία μεταξύ τους. για τα play off.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα