ΠΑΟΚ: «Ποιος είναι αυτός ο Λέτιτς;»

ΠΑΟΚ: «Ποιος είναι αυτός ο Λέτιτς;»

ΠΑΟΚ: «Ποιος είναι αυτός ο Λέτιτς;»

bet365

Πλήρη άγνοια δηλώνουν στον ΠΑΟΚ για την περίπτωση του 23χρονου Βόσνιου αμυντικού, Μπόγιαν Λέτιτς, που δήλωσε ότι συμφώνησε με τον Δικέφαλο.

«Δεν έχουμε ιδέα ποιος είναι ο Λέτιτς, που υποτίθεται ότι έχει κλείσει σε μας», σχολιάζουν στη Μικράς Ασίας και επισημαίνουν ότι «ούτε ο κ. Μίχελ, ούτε το τμήμα σκάουτινγκ γνωρίζουν για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή».

Σύμφωνα με τον βοσνιακό Τύπο ο αμυντικός της Ζίλινα έχει συμφωνήσει για 3ετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ αντί 1,88 εκατομμυρίων ευρώ και ο ίδιος θα εισπράξει 767.000 ευρώ το χρόνο, ποσά που ασφαλώς δεν… παίζουν και δεν προτίθεται να δώσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει ο Κροάτης Μάριν Λέοβατς και επιστρέφει ο Δημήτρης Γιαννούλης από τον δανεισμό του στη Βέροια, στον οποίο ποντάρουν πολλά για τη θέση του αριστερού μπακ, την οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και ο Νίκος Κοροβέσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα