ΕΠΟ: «Τρίτη 17/5 στις 20:30 ο τελικός»

Gazzetta team
ΕΠΟ: «Τρίτη 17/5 στις 20:30 ο τελικός»

bet365

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε οτι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού θα γίνει την Τρίτη 17/5 στις 20:30. Αναμένεται η απάντηση του Σταύρου Κοντονή.

Την Τρίτη στις 20:30 θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ, με τους ίδιους οργανωτικούς όρους, δηλαδή με διαιτητή τον Σιδηρόπουλο αλλά όχι με τους βοηθούς του, αλλά και κεκλεισμένων των θυρών. Βέβαια είναι γνωστό ότι ο Σταύρος Κοντονής έχει διαφωνήσει με τον ορισμό των βοηθών από την ΕΠΟ και θέλει ως βοηθούς, τους βοηθούς που έχει στην Ευρώπη ο Σιδηρόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

«Για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και το ελληνικό ποδόσφαιρο η ολοκλήρωση της διοργάνωσης του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων, σε πείσμα όσων σχεδίαζαν να την καταργήσουν, ώστε να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της Ομοσπονδίας, είναι «εκ των ων ουκ άνευ» προϋπόθεση για να τελειώσει με απώλειες μεν, ομαλά δε η διοργάνωση.

Η Ε.Π.Ο., σε συνέχεια της επιστολής της FIFA, με την οποία ανεστάλη η επιβολή της ποινής αναστολής ιδιότητας μέλους της Ε.Π.Ο. με απαραίτητη προϋπόθεση την ολοκλήρωση της διοργάνωσης του Κυπέλλου, προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ακόμη και μετακινούμενη, προς όφελος της διοργάνωσης, από πάγιες θέσεις της, για να διεξαχθεί, έστω και με όχι κανονικούς οργανωτικούς όρους, ο Τελικός Αγώνας. Στην προσπάθειά της αυτή αντιμετώπισε παρελκυστικές τακτικές και νομιμοφανείς δικαιολογίες.

Σήμερα επανέρχεται και προς το σκοπό της ολοκλήρωσης της διοργάνωσης του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων και, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Κυπέλλου, αποφασίζει ο Τελικός Αγώνας να διεξαχθεί την Τρίτη 17 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας με ώρα έναρξης 20.30 και με τους ίδιους οργανωτικούς όρους.

Η Ε.Π.Ο. δηλώνει πως ο Τελικός Αγώνας της περιόδου 2015/2016 θα είναι ο τελευταίος που θα διεξαχθεί με όχι κανονικούς οργανωτικούς όρους (κλειστό γήπεδο κ.λ.π.) και σε κάθε περίπτωση θα επαναφέρει την οργανωτική κανονικότητα που ισχύει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο
».

Πλέον μετά από αυτή την εξέλιξη, αναμένεται η τοποθέτηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, ο οποίος θα πρέπει να ανάψει το... πράσινο φως για την διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα