Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League

bet365

Super League και πάλι με την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ να είναι στη... σέντρα με τις αναμετρήσεις Πανιώνιος-Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Ο τελικός μπορεί να είναι στον... αέρα, αλλά η Super League είναι και πάλι στη σέντρα. Τα πλέι οφ ξεκινούν με το πρώτο σφύριγμα να είναι στη Νέα Σμύρνη όπου ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναθηναϊκός στις 18:15.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι στην πετυχημένη... συνταγή της φετινής σεζόν. Το 4-2-3-1 παραμένει, με τον Διούδη να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια, τον Βλάχο να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Τασουλή το αριστερό και τους Ρισβάνη, Οικονόμου να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Αμυντικά χαφ οι Κόρμπος, Σιώπης και μπροστά τους οι Καθάριος, Μπακασέτας, Μασούρας από δεξιά προς τα αριστερά. Στην κορυφή μόνος του ο Ανσαριφάρντ.

Από την άλλη, ο Αντρέα Στραματσόνι δεν υπολογίζει στον Σάντσεθ. Ο Ιταλός τεχνικός τον άφησε εκτός αποστολής και όπως έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό το μέλλον του στον Παναθηναϊκό είναι δυσοίωνο. Από κει και πέρα, εκτός για το ματς με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη είναι και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης που υπέστη σύσπαση στον δεξιό τετρακέφαλο, όπως και οι... γνωστοί Τελάντερ, Πέτριτς και Πράνιτς αλλά και ο Εσιέν που δεν υπολογίζεται. Το πρόγραμμα των «πράσινων» στην τελευταία προπόνηση πριν την πλατεία είχε ζέσταμα, «κορόιδο» και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, προβάδισμα έχουν οι: Στιλ, Νάνο, Μέστο, Μολέδο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Αμπέντ, Βιγιαφάνιες, Μπουμάλ, Λέτο και Μπεργκ.

«Κυανέρυθροι» και «πράσινοι» βρίσκονται στην αφετηρία των πλέι οφ και θα παλέψουν για μια καλή εκκίνηση! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Πανιώνιος - Πανθηναϊκός, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Στις 20:30 έχουμε ντέρμπι «αετών». Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ, όπου κι οι δύο θέλουν να μπουν με το... δεξί στις υποχρεώσεις των πλέι οφ.

Ο Βλάνταν Ίβιτς όσον αφορά την 11αδα που θα παρατάξει στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, μετά και την απουσία του Βίτορ, δείχνει να μην έχει καταλήξει ποιοι θα είναι οι τέσσερις που θα τοποθετηθούν στην άμυνα. Στο κέντρο τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα καθώς οι Τζιόλης, Τσίμιροτ και Πέλκας έχουν τον πρώτο λόγο. Τέλος στην επίθεση οι δύο είναι σίγουροι Κλάους και Ροντρίγκες, ενώ η τρίτη θέση θα παιχτεί ανάμεσα στους Μακ και Ζάιρο.

H AEK είναι στην Θεσσαλονίκη με 20 παικτες. Στο 4-2-3-1 του, ο Στέλιος Μανωλάς αναμένεται να παρατάξει τους:

Μπαρόχα στο τέρμα και τους Ντίντακ, Κολοβέτσιο, Αρθο και Γκάλο στην άμυνα. Οι Σιμόες και Γιόχανσον θα είναι τα δύο χαφ κι ο Βάργκας θα είναι το 10άρι με τους Μπαρμπόσα και Αραβίδη στα άκρα. Ο Τζεμπούρ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα