Βούτσιτς: «Υποστηρίζω Ερ. Αστέρα και Ολυμπιακό»! (pic)

Βούτσιτς: «Υποστηρίζω Ερ. Αστέρα και Ολυμπιακό»! (pic)

Βούτσιτς: «Υποστηρίζω Ερ. Αστέρα και Ολυμπιακό»! (pic)

Ο Σέρβος Πρωθυπουργός αποδεικνύεται ένθερμος υποστηρικτής του ποδοσφαίρου αλλά και των Ερ. Αστέρα και Ολυμπιακού! Ποιά η ατζέντα στην συζήτηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

O πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε ως γνωστόν με τον Πρωθυπουργό της Σερβίας Αλεξάντερ Βούτσιτς και συζήτησαν για θέματα που αφορούν στη ναυτιλία αλλά και το ποδόσφαιρο αφού ο Σέρβος Πρωθυπουργός είναι φανατικός φίλος του Ερυθρού Αστέρα και λάτρης του ποδοσφαίρου. Επίσης δηλώνει και φίλαθλος του Ολυμπιακού! Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών του δώρισε μία φανέλα του Ολυμπιακού με το όνομά του από πίσω και το νούμερο 10. 

 

 

O Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Σερβίας Αλεξάντερ Βούτσιτς και συζήτησαν για θέματα που αφορούν στη Ναυτιλία αλλά και το ποδόσφαιρο αφού ο Σέρβος πρωθυπουργός είναι φίλαθλος του Ερυθρού Αστέρα και λάτρης του ποδοσφαίρου! / The President of Olympiacos Mr. Evangelos Marinakis, met with the Serbian Prime Minister Mr. Aleksandar Vucic, and discussed issues related to shipping and football, as the Serbian Prine Minister is a supporter of FK Crvena Zvezda and a big fan of football in general! #olympiacos #president #marinakis #serbia #football #shipping

A photo posted by olympiacosfc (@olympiacosfc) on

Best of internet