Νέα εισήγηση για τον τελικό Κυπέλλου!

Νέα εισήγηση για τον τελικό Κυπέλλου!

bet365

Οι διεργασίες και οι επαφές για τον τελικό συνεχίζονται. Νέα πρόταση - εισήγηση για τέλεσή του στις 21 Μαϊου. Η δυσκολία για το πρότζεκτ των σχολείων. Ούτε σήμερα η επιστολή Κοντονή σε ΕΠΟ.
Ας ξεκινήσουμε με τα ήδη γνωστά και... χιλιογραμμένα. Ο Σταύρος Κοντονής εμμένει στην αρχική απόφασή του για διεξαγωγή του τελικού μετά από τουλάχιστον 10 ημέρες. Έτσι με αυτές τις συνθήκες είναι από πολύ δύσκολο έως αδύνατο ο τελικός να γίνει την προσεχή Κυριακή 15 Μαϊου.
Παράλληλα από το Υπουργείο Αθλητισμού δεν έχει διαψευστεί αλλά ούτε και επιβεβαιωθεί η διαρροή περί επιμονής του Υπουργού για την αρχική συμφωνία για τον τελικό του Κυπέλλου. Μάλιστα ο κ. Κοντονής είχε σήμερα επαφές με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και μετά γύρισε στο γραφείο του για να ασχοληθεί ξανά με το θέμα αυτό.
Η επιστολή προς την ΕΠΟ δεν εστάλη ούτε σήμερα, κάτι το οποίο γεννά... ερωτηματικά. Ερωτηματικά υπό την έννοια πως δείχνει ότι ο Κοντονής δεν είναι τόσο πολύ αποφασισμένος για να αποτυπώσει ξανά εγγράφως όλα αυτά για τα οποία επιμένει. Θυμίζουμε πως το ίδιο το Υπουργείο είχε ενημερώσει και διαρρεύσει για απόφαση και επιστολή την Δευτέρα, κάτι που δεν έγινε. Σε σχέση πάντως με το πρότζεκτ των μαθητών πάμε πάλι σε... σκόπελο, διότι εφόσον το ματς δεν γίνει στις 15 Μαϊου την άλλη εβδομάδα υπάρχουν εξετάσεις, κάτι που σημαίνει πως όλοι οι μαθητές θα είναι αφοσιωμένοι και προσηλωμένοι εκεί στο προσεχές διάστημα.
Για τις 2 Ιουνίου - όπως γράψαμε και πριν - ο Ολυμπιακός δεν θα είναι θετικός διότι θα χρειαστεί να κρατήσει για σημαντικό διάστημα τους παίκτες του στον Ρέντη και δίχως υποχρεώσεις. Ειδικά τους διεθνείς για να περιμένουν έναν αγώνα και ενώ πρέπει να αρχίσει προετοιμασία στα τέλη Ιουνίου!
Η νεότερη πρόταση - εισήγηση που υπάρχει είναι να διεξαχθεί ο τελικός μετά την 3η αγωνιστική των πλέι οφ. Να τελειώσει δηλαδή ο α' γύρος και να γίνει το πολύπαθο αυτό ματς στις 21 Μαϊου. Έτσι τα πλέι οφ θα τελειώσουν αρχές Ιουνίου. Γι' αυτό βέβαια θα πρέπει να συναινέσει και η Λίγκα και η NOVA, που εξέφρασαν ήδη (και εγγράφως) τις ενστάσεις τους για τις 15 Μαϊου. Τέλος σε ότι αφορά στον OTE TV συνεχίζει να έχει στάση αναμονής. Εάν δεν οριστεί καθόλου ο τελικός τότε θα κοιτάξει να κινηθεί νομικά κατά όλων των αρμοδίων.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα