Εκτός ο Σάντσεθ, νοκ-άουτ ο Κλωναρίδης!

Εκτός ο Σάντσεθ, νοκ-άουτ ο Κλωναρίδης!

Εκτός ο Σάντσεθ, νοκ-άουτ ο Κλωναρίδης!

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι παρά την απουσία του Ράσμους Τελάντερ άφησε εκτός αποστολής τον Σέρχιο Σάντσεθ για το ματς με τον Πανιώνιο. Τραυματίστηκε ο Κλωναρίδης. Η πιθανή ενδεκάδα.

Ο τραυματισμός του Τελάντερ άνοιγε τον δρόμο στον Σέρχιο Σάντσεθ, ωστόσο, είναι πλέον ξεκάθαρο πως ο Αντρέα Στραματσόνι δεν υπολογίζει σε αυτή την φάση για βασικό τον Ισπανό στόπερ. Ο Ιταλός τεχνικός τον άφησε εκτός αποστολής και όπως έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό το μέλλον του στον Παναθηναϊκό είναι δυσοίωνο. Από κει και πέρα, εκτός για το ματς με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη είναι και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης που υπέστη σύσπαση στον δεξιό τετρακέφαλο, όπως και οι... γνωστοί Τελάντερ, Πέτριτς και Πράνιτς αλλά και ο Εσιέν που δεν υπολογίζεται. Το πρόγραμμα των «πράσινων» στην τελευταία προπόνηση πριν την πλατεία είχε ζέσταμα, «κορόιδο» και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, προβάδισμα έχουν οι: Στιλ, Νάνο, Μέστο, Μολέδο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Αμπέντ, Βιγιαφάνιες, Μπουμάλ, Λέτο και Μπεργκ.

Στη διάθεση του 40χρονου τεχνικού βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Ταυλαρίδης, Λουντ, Καλτσάς, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μπουμάλ, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Μολέδο, Λέτο και Βιγιαφάνιες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα