Σαμπάολι για ΑΕΚ!

Σαμπάολι για ΑΕΚ!

Σαμπάολι για ΑΕΚ!

Media από την Χιλή υποστηρίζουν ότι η ΑΕΚ είναι μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον προπονητή που κατέκτησε το περασμένο καλοκαίρι το Κόπα Αμέρικα.

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ για τον πάγκο της τοποθετούν οι Χιλιανοί τον Χόρχε Σαμπάολι. Η εφημερίδα AS της Χιλής μεταδίδει πως ο Αργεντινός προπονητής ταξιδεύει στην Ευρώπη για να επισκεφτεί Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα, αναφέροντας ότι στην Ισπανία θα κάνει συνάντηση για την Εσπανιόλ. Λίγο αργότερα δημοσιογράφοι στο Twitter άρχισαν να κάνουν αναρτήσεις, σύμφωνα με τις οποίες υποστήριζαν ότι η ομάδα που τον... φέρνει στην Αθήνα για επαφές είναι η ΑΕΚ. Πρόκειται για προπονητή που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τον Ολυμπιακό.
 
Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος της Clarin, Ντανιέλ Αβεγιανέδα, έγραψε: «Ο Σαμπάολι ταξιδεύει στην Ευρώπη. Τον θέλουν Εσπανιόλ και ΑΕΚ». Ο 56χρονος τεχνικός κατέκτησε το περασμένο καλοκαίρι το Κόπα Αμέρικα με την Χιλή, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο βρέθηκε μεταξύ των επικρατέστερων για την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, κάνοντας συνάντηση και με τον Ρόμαν Αμπράμποβιτς.

Best of internet