Στάση αναμονής από Σούπερ Λίγκα

Στάση αναμονής από Σούπερ Λίγκα

Στάση αναμονής από Σούπερ Λίγκα

Με τον τελικό του Κυπέλλου να μην έχει οριστεί ακόμα ουσιαστικά, στην Λίγκα τηρούν στάση αναμονής και περιμένουν τις εξελίξεις, έχοντας ως κύριο μέλημα την μη αλλαγή του προγράμματος των πλέι οφ.

Μπορεί ακόμα ΕΠΟ και Υφυπουργείο Αθλητισμού να μην τα έχουν βρει αναφορικά με το πότε θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ωστόσο στην Λίγκα αυτό που κοιτάζουν είναι τα πλέι οφ τα οποία θα αρχίσουν κανονικά την Τετάρτη.

Βέβαια το τι θα γίνει με τον τελικό είναι κάτι που τους ενδιαφέρει, καθώς υπάρχει πιθανότητα αλλαγής του προγράμματος κάτι που κανείς δεν θέλει, όπως άλλωστε είχε τονιστεί και στην ΕΠΟ. Όπως τονίζουν συνεχώς από την Λίγκα, θέλουν να τηρηθεί το πρόγραμμα, το οποίο άλλωστε είχε ανακοινωθεί από τον Αύγουστο, καθώς οι ομάδες έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους.

Από την στιγμή που όπως αναφέραμε η πρώτη αγωνιστική θα γίνει στην ημέρα που είχε οριστεί δεν αναμένεται να υπάρξουν επαφές ανάμεσα στον πρόεδρο Γιώργο Μποροβήλο και τις ομάδες που μετέχουν στα πλέι οφ, συν τον Ολυμπιακό που εμπλέκεται άμεσα.

Αν ωστόσο υπάρξουν αλλαγές, αν δηλαδή ΕΠΟ και Πολιτεία συμφωνήσουν να γίνει η αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με τους «κιτρινόμαυρους» στις 15 του μήνα, τότε αλλάζουν τα δεδομένα και σίγουρα θα υπάρξουν επαφές με όσους εμπλέκονται. Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως με δεδομένη την πίεση του χρόνου λόγω του Euro της Γαλλίας, τα πράγματα αναφορικά με τις ημερομηνίες είναι ξεκάθαρα.

Είτε δηλαδή ο τελικός θα γίνει στις 15 Μαΐου και το πρόγραμμα των πλέι οφ θα αλλάξει, προκειμένου όλα να έχουν τελειώσει μέσα στο όριο που έχουν δώσει οι FIFA και UEFA, είτε τα πλέι οφ θα διεξαχθούν κανονικά και ο τελικός Κυπέλλου θα γίνει μόλις ολοκληρωθούν, κάτι που βρίσκει αντίθετο τον Ολυμπιακό, μιας και θα αναγκαστεί να παίξει έναν τόσο σημαντικό αγώνα, χωρίς να έχει δώσει επίσημα παιχνίδια για σχεδόν δύο μήνες.

Όλα αυτά βέβαια θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες όταν και αν οι Γιώργος Γκιρτζίκης και Σταύρος Κοντονής τα βρουν και ορίσουν τον τελικό Κυπέλλου. Μόλις γίνει αυτό τότε θα υπάρξει και αντίδραση της Λίγκας, αλλά και πιθανές συναντήσεις του προέδρου της με τις ομάδες που εμπλέκονται τόσο στα πλέι οφ, όσο και στο Κύπελλο.

 

Best of internet