«Άρεσε πολύ ο Κατάι σε Μαρινάκη»

«Άρεσε πολύ ο Κατάι σε Μαρινάκη»

«Άρεσε πολύ ο Κατάι σε Μαρινάκη»

bet365

Οι Σέρβοι μεταδίδουν σε ρεπορτάζ τους πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης εντυπωσιάστηκε κυρίως με την εικόνα του Αλεξάνταρ Κατάι. Τι ατάκα φέρεται να έχει πει στα VIP του σταδίου του Ερυθρού Αστέρα.

Ο ίδιος ο Κατάι σε δηλώσεις του τόνισε πως θα ήθελα να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Το... παιχνίδι με τον Σέρβο εξτρέμ του Ερ. Αστέρα και τον Ολυμπιακό συνεχίζεται και μέσω των σερβικών media. Την Τρίτη υπήρξαν ρεπορτάζ που ανέφεραν πως άρεσε πολύ στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ότι ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών εντυπωσιάστηκε από τις δημιουργικές και εκτελεστικές του αρετές. Σε τέτοιον βαθμό που να φέρεται να έχει πει στα VIP του σταδίου (σ.σ. θέλοντας να κάνει πλάκα βέβαια) «ποιός είναι αυτός που ενέκρισε την πώληση του Κατάι;».

Το τελευταίο διάστημα πάντως και παίκτες του Ερ. Αστέρα και γενικά περιπτώσεις από την αγορά της Σερβίας έχουν επανέλθει... δυναμικά για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Μεταξύ άλλων έχουν αναφερθεί από τον Ερ. Αστέρα τα ονόματα του αριστερό μπακ χαφ Λουίς Ιμπάνιες, του Σέρβου δεξιού μπακ, Μάρκο Πέτκοβιτς, του Πορτογάλου επιθετικού Ούγκο Βιέιρα και του έμπειρου αμυντικού χαφ με διαβατήριο από Σουρινάμ και Ολλανδία, Μίτσελ Ντόναλντ. Η σέρβικη αγορά άλλωστε μία αγορά που ξέρει καλά ο πειραϊκός σύλλογος και εμπιστεύεται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα