Στραματσόνι: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Στραματσόνι: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Στραματσόνι: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε για την διαδικασία των πλέι-οφ, τον τρόπο που προετοιμάζει τον Παναθηναϊκό και τις συζητήσεις για το μέλλον του στον πάγκο του «τριφυλλιού»!

Αναλυτικά, ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε στην κάμερα της NOVA για: 

-τη διαδικασία των playoffs: «Ζήτησα από τους ανθρώπους γύρω μου στον Παναθηναϊκό συμβουλές γι’ αυτή τη διαδικασία. Είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία για την ομάδα μας, αλλά δεν είναι κάτι που συνηθίζεται στην Ευρώπη. Πάντως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, γιατί έχω αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν συμμετάσχει στη διαδικασία και ξέρουν πώς είναι. Τα πόδια μας είναι στη γη και είμαστε συγκεντρωμένοι». 

-το γεγονός ότι η ομάδα του δεν πήρε κανένα ντέρμπι στην κανονική περίοδο: «Δουλεύουμε σκληρά και προσπαθούμε να πάρουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Σίγουρα δεν καταφέραμε να κερδίσουμε αυτές τις ομάδες στη διάρκεια της κανονικής περιόδου, αλλά θέλουμε να αντιστρέψουμε αυτή την κατάσταση στα playoffs». 

-το αν θεωρεί ιδιαίτερο το πρώτο ματς: «Πρέπει να προετοιμάζουμε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Δεν κάνουμε ιδιαίτερους υπολογισμούς για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Κάνουμε υπολογισμούς για κάποιους παίκτες, καθώς κάποιοι δεν είναι στην κατάσταση να μπορούν να παίζουν κάθε τρεις μέρες. Εννοώ από άποψη τραυματισμών και όχι από άποψη φυσικής κατάστασης». 

-το αν έχει ξεκάθαρες επιλογές για τη σύνθεση: «Στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν χρησιμοποίησα πολλούς παίκτες και έκανα ροτέισον. Ειδικά στα τελευταία ματς χρησιμοποίησα ουσιαστικά όλους τους παίκτες για να τους δοκιμάσω και να τους έχω έτοιμους. Έχω ήδη στο μυαλό μου την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αλλά επειδή στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις, ίσως είναι αναγκαίο να γίνουν αλλαγές επειδή δεν μπορείς να χρησιμοποιείς πάντα την ίδια σύνθεση». 

-τον αγώνα με τον Πανιώνιο: «Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος αμύνεται πολύ καλά και είναι πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Εμείς προετοιμαζόμαστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα». 

-το αν ξεχωρίζει κάποιον από τον Πανιώνιο: «Από σεβασμό στον Πανιώνιο δεν πρέπει να εστιάσουμε σε έναν παίκτη. Έκαναν εξαιρετική δουλειά, από τον πρόεδρο και τον προπονητή μέχρι τους παίκτες και τον τελευταίο άνθρωπο στην ομάδα. Αυτό που εγώ έχω να κάνω μιλώντας με αθλητικούς όρους να τους πω ένα μπράβο για την προσπάθεια που έκαναν». 

-τις συζητήσεις για επέκταση συμβολαίου: «Δεν είναι μυστικό. Για μένα είναι πρόκληση ο Παναθηναϊκός. Έχω εμπιστοσύνη στον πρόεδρο της ομάδας. Έχω συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, αλλά στο τέλος αυτής της περιόδου θα είναι ένα check point. Μιλάμε με τον πρόεδρο για να κάνουμε μεγαλύτερη σε διάρκεια αυτό το γάμο. Εμπιστεύομαι τον Παναθηναϊκό και αυτή την πρόκληση. Είμαι αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό και με αυτόν τον πρόεδρο, όταν δώσαμε τα χέρια και από τη στιγμή που έχουμε ένα ξεκάθαρο πρότζεκτ μπορούμε να οδηγήσουμε τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη. Οτιδήποτε μπορεί να γράφεται για μένα και τους παίκτες δεν είναι στιγμή να γράφεται τώρα. Είναι μόνο φήμες, που είναι φυσιολογικές αυτή την περίοδο. Αυτή τη στιγμή πάντως τόσο εγώ, όσο ο πρόεδρος αλλά και οι ποδοσφαιριστές είμαστε συγκεντρωμένοι στα playoffs. Όλα τα άλλα ζητήματα θα τα δούμε μετά το τέλος της περιόδου».

Best of internet