Μπουμάλ: «Μαχητής ο Πανιώνιος, ποιότητα ο Παναθηναϊκός»

Gazzetta team
Μπουμάλ: «Μαχητής ο Πανιώνιος, ποιότητα ο Παναθηναϊκός»

bet365

Με το μυαλό του μονάχα στο καλό του Παναθηναϊκού και γνωρίζοντας πόσο μαχητικά μπορεί ν' αγωνιστεί ο Πανιώνιος, θα φροντίσει να βοηθήσει το «τριφύλλι» εφόσον του ζητηθεί, ο Ολιβιέ Μπουμάλ.

Ο Καμερουνέζος μίλησε στην κάμερα της «NOVA» ενόψει της πρώτης αναμέτρησης των πλέι-οφ, όπου ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη:

Πρώτο παιχνίδι των play offs κόντρα στον Πανιώνιο, σαν να επιστρέφεις στο σπίτι σου. Πως το περιμένεις αυτό το παιχνίδι;

"Πρώτα απ' όλα είναι το πρώτο μας παιχνίδι για τα play offs το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε για την ομάδα, για τους οπαδούς και για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Φυσικά για μένα είναι ιδιαίτερο, γιατί αγωνιζόμουν εκεί και θα δω τους πρώην φίλους μου. Θα το αντιμετωπίσω ως ένα παιχνίδι που έχω να δώσω με τον Παναθηναϊκό, χωρίς να έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου. Μόνο τη νίκη, να παίξουμε καλά και να φύγουμε νικητές. Μόνο αυτό".

Αν σκοράρεις θα πανηγυρίσεις;

"Εξαρτάται αν είναι ωραίο γκολ φυσικά και θα το πανηγυρίσω (σ.σ. γέλια). Θα δούμε δεν μπορώ να πω από τώρα τι θα κάνω αν συμβεί κάτι τέτοιο και πως θα είμαι εκείνη την ώρα. Δεν ξέρω τι θα κάνω αλλά σίγουρα αν είναι ωραίο το γκολ θα το πανηγυρίσω".

Ξέρεις τον Πανιώνιο καλύτερα από τον καθένα στην ομάδα, έχεις δώσει κάποια συμβουλή στον προπονητή;

"Όχι δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή μου. Είμαι συγκεντρωμένος στο πως θα παίξει η ομάδα μου, να κάνουμε καλή δουλειά, να πάρουμε τη νίκη. Επίσης δεν έχω μιλήσει και με κανέναν από τον Πανιώνιο".

Ο Πανιώνιος είναι η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος. Τι πρέπει να προσέξετε;

"Για μένα ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερη ποιότητα από τον Πανιώνιο. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που μάχεται σκληρά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλει να κάνουμε ο προπονητής μας. Να κάνουμε το παιχνίδι, μας και θεωρώ ότι αυτό θα κάνει εύκολα τα πράγματα για εμάς. Ξέρω τον Πανιώνιο, τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο τι πρέπει να κάνουμε εμείς μέσα στο γήπεδο".

Είναι το πρώτο παιχνίδι των play offs θεωρείς ότι έχει μεγαλύτερη σημασία;

"Για εμάς κάθε ματς είναι σημαντικό. Σίγουρα το πρώτο παιχνίδι έχει την σημασία του, ώστε να ξεκινήσουμε καλά και να είμαστε απ' πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες. Είναι το πρώτο ματς, πρέπει να πάρουμε τη νίκη, να πάρουμε αυτοπεποίθηση και να συνεχίσουμε να κάνουμε καλά play offs".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα