Χέμεθ, η πιο δύσκολη περίπτωση στην ΑΕΚ

Χέμεθ, η πιο δύσκολη περίπτωση στην ΑΕΚ

Χέμεθ, η πιο δύσκολη περίπτωση στην ΑΕΚ

bet365

Η αναζήτηση προπονητή στην ΑΕΚ καλά κρατάει με τον Πάκο Χέμεθ να αποτελεί την πιο δύσκολη περίπτωση. Στο μικροσκόπιο και οι περιπτώσεις των Αρουαμπαρένα και Μοντανιέ.

Μπορεί οι επίσημες υποχρεώσεις της ΑΕΚ να μην έχουν ολοκληρωθεί, αλλά η προεργασία για τον επόμενο τεχνικό της ομάδας έχει ξεκινήσει με τον Πάκο Χέμεθ της Ράγιο Βαγιεκάνο να είναι αυτός που αρέσει περισσότερο στην Ένωση.

Όπως αναφέρει η Live Sport στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, συμφωνήθηκε ότι ο Ισπανός τεχνικός αποτελεί έναν από τους προπονητές που θα ήταν ιδανικοί για τον πάγκο της ΑΕΚ.

Και αυτό γιατί ο Ισπανός τεχνικός έχει δείξει δείγμα της δουλειάς του στους πάγκους που έχει βρεθεί τόσο ως προς τα αποτελέσματα αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι ομάδες του.

Το θέμα του Χέμεθ όμως δεν μπορεί να προχωρήσει άμεσα και αυτό γιατί η Ράγιο δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για την παραμονή ενώ ενδιαφέρον αναμένεται να δείξουν και ομάδες από την Ισπανία.

Παράλληλα εκτός από τον Χέμεθ στην λίστα της ΑΕΚ βρίσκονται και οι περιπτώσεις των Αρουαμπαρένα και Μοντανιέ.

Όπως αναφέρει η «Sportday» ο επικεφαλής σκάουτινγκ της Ένωσης, φέρεται να έχει εισηγηθεί την πρόσληψη του πρώην τεχνικού της Μπόκα Τζούνιορς. Από την πλευρά του ο Αρουαμπαρένα είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων» και δεν λέει όχι σε μια πιθανή συνεργασία.

Όσο για τον πρώην τεχνικό της Ρεν, Φιλίπ Μοντανιέ, βρίσκεται στο στόχαστρο της Εσπανιόλ κάτι που σημαίνει ότι η περίπτωσή του δυσκολεύει.

παραμένει επίσης στο παιχνίδι ως επιλογή, ωστόσο και στη δική του περίπτωση υπάρχουν δυσκολίες, καθώς φέρεται στο στόχαστρο ισπανικών ομάδων και σε συζητήσεις ήδη με την Εσπανιόλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα