ΠΑΟΚ: Μέσα ο Λέοβατς, έξω ο Βίτορ;

ΠΑΟΚ: Μέσα ο Λέοβατς, έξω ο Βίτορ;

bet365

Ο τραυματισμός του Μιγκέλ Βίτορ στην προπόνηση της Δευτέρας επισκίασε τα χαμόγελα στον ΠΑΟΚ για τη διαφαινόμενη επιστροφή του Μάριν Λέοβατς

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και οι πρωινές εξετάσεις στις οποίες αναμένεται να υποβληθεί θα δείξουν αν θα μπορεί να πάρει μέρος στην τελευταία προπόνηση της Τρίτης (18:00) και να είναι τελικά στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για το πρώτο ματς των πλέι οφ απέναντι στην ΑΕΚ (Τετάρτη 11/5, 20:30).

Αντίθετα, ο Μαρίν Λέοβατς έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και αύξησε σε πολύ μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες παρουσίας του στην αποστολή και γιατί όχι και στο αρχικό σχήμα το οποίο θα παρατάξει ο Βλάνταν Ίβιτς το βράδυ της Τετάρτης στην άδεια Τούμπα.

Εδώ και μέρες ο Κροάτης αριστεροπόδαρος αμυντικός αισθάνεται καλύτερα και μια πιθανή παρουσία του θα λύσει τα χέρια του Σέρβου προπονητή αναφορικά με το ποιος θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Σ’ αυτή την περίπτωση ο Γιώργος Τζαβέλλας θα αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός, ενώ αν υπάρξει τελικά πρόβλημα με τον Βίτορ, ένας εκ των Μαλεζά ή Χατζηισαΐα θα είναι ο παρτενέρ του.

Ένα ερωτηματικό υπάρχει και με τον Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος προφυλάχθηκε τη και δεν συμμετείχε, λόγω ίωσης, στην προπόνηση της Δευτέρας.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί για τελευταία φορά το απόγευμα (18:00) της Τρίτης στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια ο Βλάνταν Ίβιτς θα ανακοινώσει την αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα