Aλαφούζος: «Γίνονται συζητήσεις με Στραματσόνι»

Aλαφούζος: «Γίνονται συζητήσεις με Στραματσόνι»

Gazzetta team
Aλαφούζος: «Γίνονται συζητήσεις με Στραματσόνι»

bet365

Τις συζητήσεις με τον Αντρέα Στραματσόνι για την επέκταση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος.

Ο Γιάννης Αλαφούζος παραχώρησε τη Δευτέρα (9/5) συνέντευξη Τύπου με θέμα τα έργα και την ανακατασκευή της Λεωφόρου, στο περιθώριο της οποίας είχε συζητήσεις με τους εκπροσώπους των μέσων.

Ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» αναφέρθηκε σύμφωνα με τη «Goal» τόσο στο θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Αντρέα Στραματσόνι, όσο και στον Ζιλμπέρτο Σίλβα και τις συζητήσεις με τον Βραζιλιάνο για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

«Γίνονται συζητήσεις επ΄ αυτού. Μιλάμε με τον προπονητή και υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη από μέρους μας προς το πρόσωπό του», φέρεται να σχολίασε πάνω στο θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Στραματσόνι μέχρι το 2018, ενώ σχετικά με το αν θα υπάρχει κάποια ρήτρα, πρόσθεσε: «δεν έχουν σημασία τα χαρτιά, μετράει ο λόγος μας. Εάν θέλει κάποιος να φύγει, φεύγει, όπως επίσης κι αν εμείς δεν θέλουμε να συνεχίσουμε με κάποιον, δεν συνεχίζουμε. Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη προς το τεχνικό τιμ».

Σε ότι αφορά στο θέμα του Ζιλμπέρτο Σίλβα ο Γιάννης Αλαφούζος υπογράμμισε πως δεν υπάρχει κάποια νεότερη εξέλιξη.

Τέλος αναφέρθηκε και στις πιθανές αλλαγές στο πρόγραμμα των πλέι-οφς, λόγω της νέας αναβολής του τελικού του Κυπέλλου: «εμείς θέλουμε να μείνει ως έχει το πρόγραμμα και δεν θα δεχθούμε καμία αλλαγή», ήταν η απάντηση του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα