Η επιστολή της Super League σε ΕΠΟ - NOVA (pics)

Η επιστολή της Super League σε ΕΠΟ - NOVA (pics)

bet365

Η Super League έστειλε επιστολή σε ΕΠΟ με αντικείμενο την τήρηση του προγράμματος των πλέι οφ. Ίδια επιστολή σε NOVA και... πιθανότητα για αγωγές σε περίπτωση μη έναρξης!

Η Λίγκα μερίμνησε ώστε να πάει επιστολή στην ελληνική Ομοσπονδία για το επίμαχο πλέον ζήτημα των πλέι οφ. Και αυτό διότι πρόθεσή της ήταν να ξεκινήσουν κανονικά και να μην... πειραχθούν στην συνέχεια. Σε όλα αυτά προσθέστε και την πιθανότητα αγωγών από τις ομάδες ακόμα και προς την ΕΠΟ για διαφυγόντα κέρδη στην περίπτωση που δεν άρχιζε η διαδικασία των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Είναι προφανές πως αυτή η κίνηση έγινε για την πλήρη νομική κάλυψη της Λίγκας ειδικά σε σχέση με το συνδρομητικό κανάλι μετά το... μπάχαλο ελέω του τελικού Κυπέλλου. Τι αναφέρει λοιπόν;

Η επιστολή της Super League: «Ήδη με έκπληξη ενημερωθήκαμε περί της απόφασης της ΕΠΟ να ορίσει εκ νέου τον τελικό Κυπέλλου για την 15/ 5/ 2016.

Ήδη σήμερα η Super League έστειλε επίσημη επιστολή στην ΕΠΟ με την οποία αντιτάχθηκε ρητά στον ως άνω ορισμό του αγώνα Κυπέλλου και ζήτησε από την ΕΠΟ την απαρέγκλιτη τήρηση του ως άνω προγράμματος των πλέι οφ.
Συνεπώς με βάση τα ανωτέρω, από την πλευρά μας και στο βαθμό που μας αναλογεί, έχουμε προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να διεξαχθούν απρόσκοπτα τα πλέι οφ». Δείτε τα σχετικά έγγραφα στην Gallery.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα