Μανωλάς: «Πρωτοφανή πράγματα»

Μανωλάς: «Πρωτοφανή πράγματα»

Gazzetta team
Μανωλάς: «Πρωτοφανή πράγματα»

bet365

Για όσα τραγελαφικά γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο Στέλιος Μανωλάς, κάνοντας κι ένα σχόλιο για το ματς της ΑΕΚ με την ΠΑΟΚ την Τετάρτη.

Ο προπονητής της Ενωσης μίλησε στη Nova και αναφέρθηκε στο μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανωλάς.

Για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα: «Συμβαίνουν πράγματα τα οποία πιστεύω ότι συμβαίνουν για πρώτη φορά, αλλά καλούμαστε να προσαρμοστούμε. Προετοιμαζόμαστε για τον τελικό, ο τελικός δε γίνεται. Τώρα αρχίζουν τα πλέι οφ κι εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ και μέρα με τη μέρα βλέπουμε πως πάμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Σε όλες τις ομάδες, όλοι οι παίκτες έχουν φιλοδοξίες και θέλουν να παίξουν στον τελικό. Μόνο και μόνο η παρουσία σε έναν τελικό αποτελεί διαφήμιση για την καριέρα και το μέλλον τους. Σίγουρα υπάρχει μια ανησυχία, αλλά επαγγελματίες είμαστε και καλούμαστε να προσαρμοστούμε στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Προσπαθούμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να αφοσιωθούμε στο παιχνίδι αυτό. Να προετοιμάσουμε και τους παίκτες τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά».

Για τον τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου: «Ο Μάνταλος είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και χρήσιμος για την ομάδα. Υπάρχουν όμως κι άλλα παιδιά με τη δική τους αξία και σ’ ολά αυτά τα παιχνίδια που ακολουθούν κάθε τρεις μέρες θα χρειαστούν και θα παίξουν όλοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα