Εξω ο Μάνταλος, μέσα ο Κορδέρο

Εξω ο Μάνταλος, μέσα ο Κορδέρο

Gazzetta team
Εξω ο Μάνταλος, μέσα ο Κορδέρο

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος δεν είναι στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αλλά είναι ο Μιγκέλ Ανχελ Κορδέρο.

Οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος του Μάνταλου μετά τον τραυματισμό του στην προπόνηση της Κυριακής και η απουσία του από το πρώτο ματς των πλέι οφ επιβεβαιώθηκε. Ο διεθνής Ελληνας άσος δεν είναι στην 20μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Στέλιος Μανωλάς, ο οποίος παίρνει στη Θεσσαλονίκη τον Κορδέρο που ήταν εκτός αποστολής για τον τελικό του κυπέλλου.

Οι 20 που επέλεξε ο Μανωλάς είναι οι Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μπουονανότε, Τζανετόπουλος, Πέκχαρτ, Τζιμπούρ, Αραβίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα