ΕΠΟ: «Εμείς λειτουργούμε σαν να είναι να γίνει ο τελικός»

ΕΠΟ: «Εμείς λειτουργούμε σαν να είναι να γίνει ο τελικός»

bet365

Στην ΕΠΟ - περιμένοντας την τελική τοποθέτηση Κοντονή - εξακολουθούν να λειτουργούν σαν να είναι να γίνει ο τελικός στις 15 Μαϊου. Η ατάκα στελεχών για την... απειλή για μη ορισμό ρέφερι.

«Εμείς λειτουργούμε σαν να είναι να γίνει ο τελικός στις 15 Μαϊου», είναι το σχόλιο στελεχών της ΕΠΟ που συνεχίζουν να είναι εν αναμονή της απόφασης Κοντονή. Στην ΕΠΟ δεν έχουν σταματήσει οι προετοιμασίες για τον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ αλλά και όλες τις απαιτούμενες κινήσεις.

Σε σχέση πάντως με την Υπουργική απόφαση περί 10 τουλάχιστον ημερών υπάρχει και ένα άλλο πολύ σημαντικό και βασικό ερώτημα: ποιός διευθυντής του ΟΑΚΑ θα... παρακούσει απόφαση του Υπουργείου Αθλητισμού και θα διαθέσει κανονικά το γήπεδο για το ματς; Προφανώς θα έχουν κάτι κατά νου στην ΕΠΟ. Κατά τα άλλα σε σχέση με τις πληροφορίες περί... απειλής για μη ορισμό των ρέφερι στην 1η αγωνιστική αυτό που έβγαινε από την Ομοσπονδία ήταν πως «άλλο το τι μπορεί να ακούγεται σε ένα συμβούλιο σαν προτάσεις και άλλο να παρουσιάζεται αυτό ως απόφαση. Ποτέ δεν υπήρξε καμία τέτοια απόφαση. Πρόβλημα θα υπάρξει εφόσον ο Υπουργός αποφασίσει να μην γίνει ο τελικός στις 15 Μαϊου. Τότε θα προκύψει ξανά πρόβλημα με το πρόγραμμα και την συνέχεια».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα