Παπαθανασάκης: «Συγχαρητήρια Μιχάλη...»

Παπαθανασάκης: «Συγχαρητήρια Μιχάλη...»

Παπαθανασάκης: «Συγχαρητήρια Μιχάλη...»

bet365

Με αφορμή την κλήση του Μιχάλη Μπουκουβάλα στην Εθνική ομάδα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Σπύρος Παπαθανασάκης εξέδωσε ανακοίνωση όπου συνεχάρη τον αμυντικό της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

« Ένας εκ των αρχηγών της ομάδας μας, ο Μιχάλης Μπουκουβάλας, κλήθηκε στην Εθνική μας Ομάδα από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Μίκαελ Σκίμπε. Με το ευχάριστο άκουσμα της είδησης, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθανασάκης και το Δ.Σ, προέβησαν στην ακόλουθη δήλωση: Είναι μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια για την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ να συγχαίρει τον ποδοσφαιριστή της, Μιχάλη Μπουκουβάλα, για την κλήση του στην Εθνική μας Ομάδα. Αποτελεί θαυμάσιο επίτευγμα για τον Μιχάλη, που κέρδισε την τιμή να εκπροσωπεί τα Ελληνικά χρώματα και τον ΗΡΑΚΛΗ στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μέσα από σκληρή δουλειά, ταλέντο, πάθος και συγκέντρωση που βγάζει μέσα στο παιχνίδι και σαν “ηγέτης” της ομάδας μας. Είναι ένα έξοχο παράδειγμα για τους υπόλοιπους παίκτες μας και τώρα θα γίνει παράδειγμα και για όλους τους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Συγχαρητήρια Μιχάλη, έκανες τον ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ πολύ περήφανους!!!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα