Οι λόγοι που έμεινε ο Δέλλας στον Ατρόμητο

Οι λόγοι που έμεινε ο Δέλλας στον Ατρόμητο

Οι λόγοι που έμεινε ο Δέλλας στον Ατρόμητο

bet365

Στον Ατρόμητο είχε αποφασιστεί εδώ και καιρό να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Τραϊανό Δέλλα, κάτι που επισημοποιήθηκε την Δευτέρα. Το gazzetta.gr αναλύει τους λόγους που ο... Κολοσσός συνεχίζει στο Περιστέρι.

Η χρονιά για τον Ατρόμητο δεν θεωρείται επιτυχημένη, με τους Περιστεριώτες να μένουν εκτός πλέι οφ. Παρά το σερί των 5 νικών στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές, δεν πρόλαβαν να μπουν στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, όμως η θητεία του Τραϊανού Δέλλα θεωρήθηκε επιτυχημένη, ειδικά με την πορεία ως τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό. Το gazzetta.gr παρουσιάζει τους λόγους που κράτησαν τον Δέλλα για ακόμα ένα χρόνο στο Περιστέρι, αλλά τους στόχους που υπάρχουν από εδώ και πέρα.

Εκτιμήθηκε η δουλειά και ο χαρακτήρας του

Κάτι στο οποίο δίνει μεγάλη σημασία ο Γιώργος Σπανός, αλλά και όλη η διοίκηση του Ατρόμητου, είναι ο επαγγελματισμός και ο χαρακτήρας των ανθρώπων που συνεργάζονται. Σε αυτό τον τομέα ο Τραϊανός Δέλλας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τον πρόεδρο και ολόκληρη την διοίκηση του συλλόγου.

Στον Ατρόμητο εκτίμησαν την δουλειά του Έλληνα τεχνικού από την μέρα που ανέλαβε τον σύλλογο. Άλλωστε, τα αποτελέσματα ήταν κάτι παραπάνω από θετικά, ενώ και η πορεία μέχρι τα ημιτελικά στο Κύπελλο ήταν κάτι που μέτρησε πριν ληφθεί η οριστική απόφαση και να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Επίσης, ο Δέλλας ως γνωστόν στα μάτια του Γιώργου Σπανού είναι ένας από τους πλέον φιλόδοξους Έλληνες προπονητές...

Δική του ομάδα από την αρχή

Στη συνάντηση που έγινε το Σάββατο πριν έρθει και η οριστική συμφωνία υπήρξε ταύτιση απόψεων και στο πλάνο της νέας σεζόν. Αυτό που θέλουν Ατρόμητος και Δέλλας, είναι την δημιουργία μιας ομάδας που από την αρχή μέχρι το τέλος θα έχει την ταυτότητα του Έλληνα τεχνικού!

Αυτή θα αποτελείται από έναν κορμό έμπειρων ποδοσφαιριστών, που βρίσκονται ή θα έρθουν στην ομάδα και ανάδειξη νέων παιδιών από την ακαδημία. Ένα πλάνο το οποίο άρεσε στον «Κολοσσό» που είχε και ως δική του προτεραιότητα την ανάδειξη νέων ταλαντούχων παιδιών.

Λογική μείωση στο μπάτζετ

Ευρωπαϊκά έσοδα δεν θα υπάρχουν αυτή τη χρονιά στον Ατρόμητο. Αυτό όπως είναι λογικό και επόμενο θα φέρει και κάποια διαφοροποίηση στο μπάτζετ της νέας σεζόν. Οι... πινελιές θα συνεχίσουν να είναι από το πάνω ράφι, όμως σε πιο υγιή πλαίσια.

Ο λόγος που θα γίνει αυτό είναι μόνο και μόνο ώστε να μην υπάρξει άνοιγμα που δεν θα μπορεί να καλυφθεί στην ομάδα. Στο Περιστέρι θέλουν να διατηρήσουν την ομάδα σε υγιεί πλαίσια και φυσικά σε αυτό είναι σύμφωνος και ο Τραϊανός Δέλλας, που θεωρεί πως μπορεί να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα χωρίς την άνεση των προηγούμενων χρόνων.

Καλό ποδόσφαιρο και ότι προκύψει

Στόχος για την σεζόν που έρχεται στον Ατρόμητο δεν είναι η είσοδος στην πεντάδα. Αυτό που θέλουν πρώτα στο Περιστέρι είναι η ομάδα να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να πάρει τα αποτελέσματα που πρέπει. Από εκεί και πέρα αν έρθει η πεντάδα και η Ευρώπη θα είναι μια παραπάνω επιτυχία για τον σύλλογο.

Άλλωστε, στο νέο μονοετές συμβόλαιο του Δέλλα υπάρχουν μπόνους για Ευρώπη, κατάκτηση Κυπέλλου και κάποιους ακόμα στόχους που αν επιτευχθούν θα φέρουν περισσότερα έσοδα στον Έλληνα τεχνικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα