Περιμένει την κίνηση Κοντονή η ΕΠΟ

Περιμένει την κίνηση Κοντονή η ΕΠΟ

bet365

Στην ΕΠΟ περιμένουν την απόφαση του Σταύρου Κοντονή για τον τελικό για να κινηθούν ανάλογα, με τον Γιώργο Γκριτζίκη να ενημερώνει την FIFA για παρεμβατικότητα της Πολιτείας.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης θα βρεθεί στο Μεξικό όπου θα λάβει μέρος το διεθνές συνέδριο της FIFA (12 - 13 Μαΐου) και εκεί θα ενημερώσει την Παγκόσμια ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την παρεμβατικότητα του Υφυπουργού Αθλητισμού στα τεκταινόμενα της ΕΠΟ και σε ότι αφορά στον τελικό του Κυπέλλου. Και φυσικά θα ζητήσει την παρέμβασή της ως προς αυτήν την κατεύθυνση.

Στην ΕΠΟ περιμένουν να δουν τις επόμενες κινήσεις της Πολιτείας και του Σταύρου Κοντονή σχετικά με το Κύπελλο. Σε περίπτωση που η απόφαση του Κοντονή για απόρριψη της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου στις 15 Μαΐου, ανακοινωθεί εντός της ημέρας, τότε άμεσα θα υπάρξει συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ ώστε να αποφασιστεί το πως θα κινηθεί η Ομοσπονδία στην συνέχεια. Και τότε σε αυτήν την περίπτωση τα πάντα θα είναι ανοιχτά...

Πάντως, στην ΕΠΟ δεν έχουν αποδεχθεί (ακόμα) τις πλέον ακραίες δράσεις και προτάσεις ακόμα και για τα πλέι οφ - που έχουν πέσει στο... τραπέζι - αφού όπως τονίζουν τα στελέχη της πάνω από όλα είναι η προστασία του αθλήματος.

 

Τελευταία Νέα