Μιγκέλ Βίτορ: «Ελλάδα ή κάπου αλλού…»
Το όνομα του Μιγκέλ Βίτορ «έπαιξε» έντονα για τους πρωταθλητές Σερβίας, μάλιστα ο Ζβέζνταν Τέρζιτς, γενικός διευθυντής της ομάδας του Βελιγραδίου, βρέθηκε τον Απρίλιο στη Θεσσαλονίκη, όμως ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Ερυθρού Αστέρα.
Ο Βίτορ, σύμφωνα με τα όσα είπε και στον πορτογαλικό Τύπο, θέλει να συνεχίσει στην Ελλάδα (το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ λήγει στις 30 Ιουνίου) ή σε κάποιο άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καθώς δεν τον ενδιαφέρει να παίξει στην Σερβία.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
