Βέροια: Ο κορμός και οι Κινέζοι!

Βέροια: Ο κορμός και οι Κινέζοι!

Βέροια: Ο κορμός και οι Κινέζοι!

bet365

Στη Βέροια θέλουν να διατηρήσουν έναν κορμό παικτών, τη στιγμή που ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε λόγο για εταιρεία από την Κίνα που θα διαδεχτεί τη δική του!

Αρκετά... γεμάτη αναμένεται να είναι η εβδομάδα που έρχεται για τη Βέροια. Στη «βασίλισσα του Βορρά» ασχολούνται αυτή τη στιγμή με τα συμβόλαια που λήγουν. Οι Θόδωρος Καρυπίδης, Ζήσης Βρύζας, Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν αποκλείεται να συναντηθούν και απόψε, ώστε να συζητήσουν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα της Ημαθίας.

Κάποια επαφή με παίκτες δεν υπήρξε ούτε την Κυριακή (8/5), κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στην εβδομάδα, με δεδομένο ότι ο προγραμματισμός λέει να έχουν διευθετηθεί τα πάντα μέχρι και την Τετάρτη (11/5).

Πάντως, επιθυμία των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι να διατηρηθεί ένας κορμός ποδοσφαιριστών, ώστε με τις κατάλληλες προσθήκες να δημιουργηθεί το ρόστερ που θα φέρει το κάτι παραπάνω. Γι' αυτό και είναι προς ανανέωση οι Άρτσε, Μαλόν, Σιόντης, Όστοϊτς, Βεργώνης, Καντιμοίρης, που μένουν χωρίς ομάδα το προσεχές καλοκαίρι.

Η περίπτωση των Κινέζων

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και η περίπτωση της εταιρείας από την Κίνα. Για την ακρίβεια, ο ίδιος ο Καρυπίδης παραδέχτηκε σε συνέντευξή του ότι αυτή, ήδη, είναι έτοιμη να αναλάβει τα ηνία της Βέροιας.

«Η διάδοχη κατάσταση είναι εξασφαλισμένη και θα την οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερες ημέρες. Πρόκειται για μια εταιρεία από το εξωτερικό, από την Κίνα συγκεκριμένα, και σε λίγες ημέρες θα μπορούμε να πούμε περισσότερα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τα τελευταία του λόγια δείχνουν ότι πιθανότατα θα έχουμε εξελίξεις και σε διοικητικό επίπεδο πριν την Πέμπτη (12/5), όταν θα γίνει η τελευταία προπόνηση της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Τέλος, με την έλευση των Κινέζων και την αποχώρηση του Καρυπίδη, ο Βρύζας θα αναλάβει την προεδρία του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα