Πρόβλημα με Μάνταλο

Πρόβλημα με Μάνταλο

Gazzetta team
Πρόβλημα με Μάνταλο

bet365

Με πρόβλημα ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τα πλέι οφ με τον Πέτρο Μάνταλο να έχει υποστεί διάταση οπίσθιων μηριαίων και η συμμετοχή του για το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι αμφίβολη.

Με το χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την πρεμιέρα των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Και αυτό γιατί ο Πέτρος Μάνταλος υπέστη διάταση δεξιών οπίσθιων μηριαίων και θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπειών και ατομικό.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Λιονέλ Μέσι σκοράρει το πρώτο γκολ στο Μπαρτσελόνα - Εσπανιόλ.

Αυτό σημαίνει ότι η συμμετοχή του στον αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικά αμφίβολη και πλέον η προπόνηση της Δευτέρας είναι κρίσιμη για την συμμετοχή του στην αποστολή της Ένωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα