Συνάντηση με Βρύζα, Ελευθερόπουλο ο Καρυπίδης

Συνάντηση με Βρύζα, Ελευθερόπουλο ο Καρυπίδης

Ο Θόδωρος Καρυπίδης επέστρεψε στη Βέροια και θα έχει συνάντηση με τους Βρύζα, Ελευθερόπουλο, ώστε να... μπουν μπροστά τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν.

Συνάντηση με Βρύζα, Ελευθερόπουλο ο Καρυπίδης

Στη Βέροια επέστρεψε ο Θόδωρος Καρυπίδης και, πλέον, θα... πέσουν στο τραπέζι όλα τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν. Ο πρόεδρος της «βασίλισσας του Βορρά» θα έχει συνάντηση με τους Ζήση Βρύζα και Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα και οι συζητήσεις με τους παίκτες.

Άλλωστε, σύμφωνα με την ενημέρωση, όλα θα διευθετηθούν μέχρι την Τετάρτη (11/5) και για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξουν και επαφές, καθώς δεν είναι λίγα τα συμβόλαια που φτάνουν στο τέλος τους.

Από αυτά, υπάρχει επιθυμία να ανανεώσουν οι Άρτσε, Μαλόν, Σιόντης, Όστοϊτς, Βεργώνης, Καντιμοίρης, ενώ στην πόρτα της εξόδου φαίνεται πως οδηγείται ο Μπατιόν, αφού και ο ίδιος δε θέλει να συνεχίσει στον σύλλογο της Ημαθίας. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, για την Κυριακή (8/5) υπάρχει ρεπό, ενώ οι προπονήσεις θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη (12/5).

Εν συνεχεία, άπαντες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν ανάσες, τη στιγμή που ο καθένας θα ακολουθήσει δικό του πρόγραμμα στην άδεια. Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τους δύο που ακολουθούν ατομικό, δεν αντιμετωπίζουν κάτι το σοβαρό οι Μαλόν, Όστοϊτς, οι οποίοι σιγά-σιγά θα μπουν σε φουλ ρυθμούς.

Best of internet