Βγάζει ξανά το πρόγραμμα η Super League

Gazzetta team
Βγάζει ξανά το πρόγραμμα η Super League

bet365

Η Super League αλλάζει ξανά τον προγραμματισμό της και θα βγάλει νέες ημερομηνίες (αναγκαστικά για τα πλέι οφ). Εάν όλα πάνε καλά τα πλέι οφ θα τελειώσουν στις 30 Μαϊου.

Οι εκπρόσωποι της Super League και κυρίως ο Μποροβήλος ήταν παρόντες στην σύσκεψη κορυφής της ΕΠΟ παρουσία και του προέδρου της Ομοσπονδίας. Το θέμα που... καίει περισσότερο την Λίγκα είναι φυσικά τα πλέι οφ.

Ως γνωστόν θα αρχίσουν κανονικά στις 11 Μαϊου όμως η 2η αγωνιστική πρέπει να αλλάξει ημέρα λόγω της τέλεσης του τελικού του Κυπέλλου στις 15 Μαϊου. Είναι χαρακτηριστικό πως για αρκετή ώρα οι άνθρωποι της ΕΠΟ και της Λίγκας είχαν βάλει κάτω το ημερολόγιο για να βγουν οι ημερομηνίες. Όπως θα πάει ο νέος προγραμματισμός τα πλέι οφ θα τελειώσουν στις 30 Μαϊου. Αναμένεται πλέον νέα ανακοίνωση της Λίγκας με το πρόγραμμα όπως αυτό θα διαμορφωθεί μετά την σημερινή συνάντηση.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα