Βγάζει ξανά το πρόγραμμα η Super League

Gazzetta team
Βγάζει ξανά το πρόγραμμα η Super League

bet365

Η Super League αλλάζει ξανά τον προγραμματισμό της και θα βγάλει νέες ημερομηνίες (αναγκαστικά για τα πλέι οφ). Εάν όλα πάνε καλά τα πλέι οφ θα τελειώσουν στις 30 Μαϊου.

Οι εκπρόσωποι της Super League και κυρίως ο Μποροβήλος ήταν παρόντες στην σύσκεψη κορυφής της ΕΠΟ παρουσία και του προέδρου της Ομοσπονδίας. Το θέμα που... καίει περισσότερο την Λίγκα είναι φυσικά τα πλέι οφ.

Ως γνωστόν θα αρχίσουν κανονικά στις 11 Μαϊου όμως η 2η αγωνιστική πρέπει να αλλάξει ημέρα λόγω της τέλεσης του τελικού του Κυπέλλου στις 15 Μαϊου. Είναι χαρακτηριστικό πως για αρκετή ώρα οι άνθρωποι της ΕΠΟ και της Λίγκας είχαν βάλει κάτω το ημερολόγιο για να βγουν οι ημερομηνίες. Όπως θα πάει ο νέος προγραμματισμός τα πλέι οφ θα τελειώσουν στις 30 Μαϊου. Αναμένεται πλέον νέα ανακοίνωση της Λίγκας με το πρόγραμμα όπως αυτό θα διαμορφωθεί μετά την σημερινή συνάντηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα