ΑΕΛ - Πανσερραϊκός 1-0 (vid)

Gazzetta team
ΑΕΛ - Πανσερραϊκός 1-0 (vid)

bet365

Η ΑΕΛ έκανε το καθήκον της, κέρδισε (έστω και δύσκολα) 1-0 τον Πανσερραϊκό, επέστρεψε στις νίκες και πλέον περιμένει ήττα των Τρικάλων την Κυριακή για να πανηγυρίσει την μαθηματική της επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ.

Το πιο αποφασιστικό βήμα για επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ έκανε η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» επικράτησαν 1-0 του Πανσερραϊκού και πλέον μπορεί να πανηγυρίσουν την επιστροφή τους ακόμα και την Κυριακή το απόγευμα αν τα Τρίκαλα δεν περάσουν από το Αίγιο.

Στο παιχνίδι τώρα, ο Πανσερραϊκός ήταν αρκετά μαχητικός στη Λάρισα. Πήγε εκεί με σκοπό την νίκη και το έδειξε σε όλο το 90λεπτο. Ωστόσο, η ΑΕΛ είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος και την μεγάλη ευκαιρία στο 30', με το σουτ του Μαρουκάκη να σταματάει στο δεξί δοκάρι του Μέλκα. Στο 43', ήταν σειρά του Λαμπρόπουλου να αστοχήσει από καλή θέση, ενώ στο 45' ο Τρυανταφυλλάκος με εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Ξενοδόχοφ να απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Σάκης Τσιώλης θέλησε να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική. Για τον λόγο αυτό έβαλε στο παιχνίδι τον Κουτσιανικούλη και η πίεση έγινε πολύ πιο έντονη στο δεύτερο μέρος. Έτσι, φτάσαμε στη φάση του 67ου λεπτού όπου ο Κουτσιανικούλης μετά από ωραία ατομική προσπάθεια με ένα εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μέλκα για το 1-0.

Ο Πανσερραϊκός δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια και βγήκε μπροστά ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, αυτό όμως δεν ήρθε... Μάλιστα, αυτή που έφτασε κοντά σε ακόμα ένα τέρμα ήταν η ΑΕΛ στο 89'. Ο Καψάλη ανέτρεψε τον Ροβίθη και ο ρέφερι της αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα και απέβαλε τον αμυντικό του Πανσερραϊκού. Ωστόσο, ο Μέλκας έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και ο Λαμπρόπουλος δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ.

Κάπως έτσι έμεινε το 1-0 και η ΑΕΛ είναι ακόμα πιο κοντά στην επιστροφή της. Συγκεκριμένα θέλει ακόμα τρεις βαθμούς (πάει στη Ζάκυνθο) ή ήττα των Τρικάλων από τον Παναιγιάλειο την Κυριακή.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Κομεσίδης, Μονιάκης,Γιοβάνοβιτς, Βέρτζος, Μπανούσης (46’ Μασούρας), Λαμπρόπουλος, Ροβίθης, Βαρέλα (46’ Κουτσιανικούλης), Μαρουκάκης, Καπός (66’ Πάτο).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Νικήτας Κάκογλου): Μέλκας, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Καρράς, Καψάλης, Σιάκκας (70’ Ρούτσης), Τσιμίκας, Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας, Δωματάς (81’ Ανδρέου), Γιάντσης (73’ Ντα Κόστα).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα