Η ευκαιρία του Σάντσεθ

Η ευκαιρία του Σάντσεθ

Το πρόβλημα του Τελάντερ στο πέλμα φέρνει τον Ισπανό στόπερ στο προσκήνιο που είναι πιθανό να πάρει φανέλα βασικού από τον Αντρέα Στραματσόνι!

Η ευκαιρία του Σάντσεθ

Δεν είναι μυστικό πως οι πιθανότητες να παραμείνει και του χρόνου στον Παναθηναϊκό είναι ελάχιστες. Ο Σέρχιο Σάντσεθ δεν έχει καταφέρει να επιβεβαιώσει τις μεγάλες προσδοκίες που υπήρχαν όταν αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι(κυρίως εξαιτίας της άτυχης στιγμής στα Γιάννενα) και η πρόταση για μείωση αποδοχών από το «τριφύλλι» της τάξης του 50% ισοδυναμεί με «φέρε πρόταση για να αποχωρήσεις».

Αυτή την στιγμή, όμως, ο Ισπανός στόπερ είναι ενεργό μέλος του «πράσινου» ρόστερ και το πρόβλημα του Τελάντερ στο πέλμα τον φέρνει και πάλι στο προσκήνιο για την ενδεκάδα. Ο Δανός, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι διαθέσιμος για να συνθέσει το εξαιρετικό δίδυμο με τον Μολέδο και ο Σάντσεθ είναι πιθανό να πάρει την ευκαιρία που αξίζει από τον Αντρέα Στραματσόνι και να είναι εκείνος στο πλευρό του Βραζιλιάνου «βράχου».

Εξάλλου ανάλογη ποιοτική λύση δεν υπάρχει στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού ενώ ο Σάντσεθ έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό στο βραχίονα που τον κράτησε εκτός για περίπου τρεις μήνες!

Best of internet