Λαμία - Ζάκυνθος 1-0

Gazzetta team
Λαμία - Ζάκυνθος 1-0

bet365

Η Ζάκυνθος ηττήθηκε στη Λαμία (1-0) και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά σε ένα δικό της... ναυάγιο, αφού είναι ορατός ο κίνδυνος του υποβιβασμού!

Η Ζάκυνθος πήγε στο παιχνίδι με την Λαμία με μοναδικό στόχο τη νίκη, όμως η ήττα με 1-0 την φέρνει πλέον σε πολύ δύσκολη θέση. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι ήταν η ομάδα της Λαμίας. Έτσι, ήρθε και νωρίς το γκολ, μιας και στο 20' το σουτ του Νατσιόπουλου έξω από την περιοχή πήγε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου για το 1-0. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι μπορούσαν να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα, αλλά τόσο ο Τζόκιτς, όσο και ο Πίντο είδαν τον γκολκίπερ της Ζακύνθου να τους σταματά. Στις καθυστερήσεις χάθηκε και η μεγαλύτερη ευκαιρία για το 2-0, όταν ο Τσιάμης πρόλαβε στη γραμμή και έσωσε το σουτ του Καραλή.

Στην επανάληψη, η Ζάκυνθος γνώριζε πως έπρεπε να βγει μπροστά και να ψάξει για αρχή την ισοφάριση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο 62', ο Ορφανίδης να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση, όμως να αστοχήσει! Η εικόνα των φιλοξενούμενων ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος, όμως η Λαμία χωρίς να απειλεί ιδιαίτερα κατάφερε να διαχειριστεί το παιχνίδι και να κρατήσει το 1-0.

Πλέον η Ζάκυνθος, που την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί την ΑΕΛ στο νησί, βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς πάνω από τον Πανελευσινιακό. Ωστόσο, στην ομάδα της Ελευσίνας αναμένεται να προστεθούν οι τρεις βαθμοί από το ματς με τον Απόλλων, κάτι που σημαίνει πως οι δύο ομάδες είναι ουσιαστικά ισόβαθμες! Βέβαια, η Ζάκυνθος έχει τελευταία αγωνιστική και το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ένα σίγουρο τρίποντο...

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Παπαργυρίου (68' Κοτσώνης), Γιαλούσης, Ντάσιος, Μπουλούλης, Τζόκιτς, Σιατραβάνης, Νατσιόπουλος, Καραλής (58' Παπαευθυμίου), Πίντο (88' Σιλιγαρδάκης).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Ορφανίδης, Πεχλιβανόπουλος (81' Αντωνίου), Κυριακίδης, Τσιάμης, Καμπούρης (46' Κρολ), Αποστόλου, Ζέλιος (73' Κάρδαρης), Ζαϊρί, Κουρέλλας, Σταματής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα