Φευγάτος ο Μπλάνκο!

Gazzetta team
Φευγάτος ο Μπλάνκο!

bet365

Ο Μπλάνκο τα... έσπασε με τη Μπαρτσελόνα και βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, με την Ελλάδα να είναι πάντα στις σκέψεις του.

Ανω - κάτω η Μπαρτσελόνα του Κίτο με τον Ισμαελ Μπλάνκο, αφού ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ έχει καταθέσει προσφυγή ζητώντας τις 150.000 δολάρια που του οφείλονται. Μάλιστα, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας τονίζει πως ο σύλλογος πρέπει να καταβάλλει τα χρήματα εντός τριάντα ημερών. Η διοίκηση υποστηρίζει πως δεν ευθύνεται η ίδια, αλλά η προηγούμενη και πλέον το θέμα έχει περάσει στο νομικό τμήματα. Ο Μπλάνκο έχει 27 γκολ σε τρεις σεζόν, ωστόσο η φετινή είναι η χειρότερη «Στη Μπαρτσελόνα μένουν αυτοί που θέλουν.

Ο Μπλάνκο είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης μας. Δεν μας ενημέρωσε για την ενέργειά του» τόνισε εκνευρισμένος ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Αλφαρο Μορένο. Ο Aργεντίνος φορ που προπονείται με τη δεύτερη ομάδα δεν μίλησε στους δημοσιογράφους, ωστόσο επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη και όπως έχει τονίσει, η Ελλάδα είναι πάντα στο μυαλό του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα