Πρώτα ο Ζιλμπέρτο, μετά οι μεταγραφές!

Πρώτα ο Ζιλμπέρτο, μετά οι μεταγραφές!

Gazzetta team
Πρώτα ο Ζιλμπέρτο, μετά οι μεταγραφές!

bet365

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον ερχομό του Ζιλμπέρτο και την οριστικοποίηση της συμφωνίας για να προχωρήσει με μπροστάρη τον Βραζιλιάνο τον μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό. Ενάμιση μήνα πριν την έναρξη του καλοκαιρινού παζαριού είναι απολύτως λογικό να «ψάχνονται» στο «τριφύλλι», ώστε να έχουν στα χέρια τους όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα για τις ευκαιρίες της αγοράς. Αυτή την στιγμή, όμως, δύσκολα θα προχωρήσει κάτι, καθώς στο «πράσινο στρατόπεδο» περιμένουν τον Ζιλμπέρτο Σίλβα! Ο Βραζιλιάνος αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα για την τελική συζήτηση και την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με τον Γιάννη Αλαφούζο για την θέση του τεχνικού διευθυντή.

Από την στιγμή, λοιπόν, που η διοίκηση περιμένει τον νέο ηγέτη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα ήταν παράλογο να προχωρούσε σε οποιαδήποτε μεταγραφή, εκτός φυσικά και αν προέκυπτε μια ευκαιρία που δεν θα έπρεπε να χαθεί για κανέναν λόγο!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλει να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός με μπροστάρη τον Ζιλμπέρτο και σε αγαστή συνεργασία με τον Αντρέα Στραματσόνο ενώ ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου θα έχει και ειδική ρόλο στην μεγάλη καμπάνια για την ανακατασκευή της Λεωφόρου...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα