Η ενημέρωση σε FIFA / UEFA και το αδιέξοδο...

Gazzetta team
Η ενημέρωση σε FIFA / UEFA και το αδιέξοδο...

bet365

ΕΠΟ και Υπουργείο Αθλητισμού ζήτησαν ξανά την... διαιτησία των FIFA / UEFA σε μία προσπάθεια να γίνει ο τελικός. Γιατί οδηγηθήκαμε ξανά σε... χάος.

Από το Gazzetta.gr είχατε διαβάσει πρώτοι από χθες για τον νέο κίνδυνο Grexit. Τα νεότερα αφορούν στο κομμάτι των νέων επαφών της Πολιτείας αλλά και της ΕΠΟ με τους εκπροσώπους των FIFA / UEFA.

Ειδικότερα ο Κώστας Κουτσοκούμνης ενημερώθηκε εκτενώς για την σοβαρή πιθανότητα μη διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου το Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Το Υπουργείο Αθλητισμού του ζήτησε να παρέμβει στην ΕΠΟ ώστε να τηρηθούν όλα τα συμφωνηθέντα, που αφορούν διαιτητές και προσκλήσεις και η Ομοσπονδία του τόνισε πως δεν έχει καμία δουλειά ο Υπουργός Αθλητισμού να εμπλέκεται σε θέματα ορισμού ρέφερι και βοηθών σε αγώνες ποδοσφαίρου και να ζητάει επιτακτικά αλλαγές.

Τελικώς άπαντες συμφώνησαν ότι διαφωνούν! Στην ΕΠΟ μάλιστα στέκονται στο ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως συμφωνία - έγγραφη ή προφορική - στο κομμάτι των βοηθών του Σιδηρόπουλου. Προσέξτε τώρα την εξής λεπτομέρεια: ακόμα και εάν ο Κοντονής επικαλεστεί λόγους ασφαλείας και έλλειψης αστυνόμευσης πέραν των όποιων ευθυνών της ΕΠΟ η απόφασή του για επ' αόριστον αναβολή του τελικού σημαίνει ξανά... μπελάδες και πολύ σοβαρό κίνδυνο Grexit. Παίζει δηλαδή μεγάλο ρόλο η διατύπωση της ανακοίνωσης και οι αιτιολογίες που θα δοθούν. Άρα πάμε και πάλι σε εβδομάδα... φωτιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο!

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα