Τελικώς... αναβολή

Τελικώς... αναβολή

Το τελεσίγραφο του Σταύρου Κοντονή στην ΕΠΟ δεν φαίνεται να βρίσκει ανταπόκριση και ο τελικός του Κυπέλλου οδεύει προς αναβολή... Άμεσα η Υπουργική απόφαση. Εντός της ημέρας η ανακοίνωση.

Τελικώς... αναβολή

Ως το σύγχρονο γεφύρι της Άρτας θυμίζει ο εφετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας που έχει περάσει από 40 κύματα... Η τελευταία εξέλιξη στο κακόγουστο αυτό σίριαλ είναι η επικείμενη αναβολή του αγώνα Ολυμπιακός - ΑΕΚ (σ.σ. απομένει πλέον το τυπικό του πράγματος δηλαδή οι ανακοινώσεις με το Υπουργείο να έχει δώσει ως γνωστόν διορία έως τις 12 το μεσημέρι, που πέρασε ήδη...), καθώς το τελεσίγραφο του Σταύρου Κοντονή στην ΕΠΟ σχετικά με τους βοηθούς του Τάσου Σιδηρόπουλου δεν βρήκε ανταπόκριση, με αποτέλεσμα ο Υφυπουργός Αθλητισμός να οδεύει προς απόφαση για την αναβολή του με σχετική ανακοίνωση...

Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία όρισε τους Αλεξέα, Πετρόπουλο και Τουμπακάρη ως βοηθούς του και τους Αρετόπουλο, Κουκουλάκη ως επιπρόσθετους, όμως ο Σταύρος Κοντονής θεώρησε πως δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα στην προ ημερών συνάντηση που είχαν, όταν αποφασίστηκε η επανέναρξη του θεσμού. Επίσης προέκυπτε να υπάρχει πρόβλημα και διαφωνία και στο σκέλος των προσκλήσεων.

Από την ΕΠΟ έχουν την ενημέρωση περί τέτοιας απόφασης για τον Υπουργό που θα... χρεώνει τα πάντα στην Ομοσπονδία και θα αναφερθεί και στο θέμα του προβλήματος της αστυνόμευσης λόγω της απεργίας των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ. Εκτιμάται πως θα δώσει μεγάλο βάρος εκεί. Παρότι είναι ημέρα απεργίας των media εκτιμάται πως εντός της ημέρας θα υπάρξει τοποθέτηση - ανακοίνωση από τον Κοντονή, που θα αναφέρει αυτά ακριβώς τα θέματα. Γίνεται λόγος μάλιστα για επ' αόριστον αναβολή. Από την ΕΠΟ πάντως κοίταζαν ακόμα και το ενδεχόμενο ο τελικός να πάει στις 10 Μαϊου κάνοντας αίτημα προς τον Ολυμπιακό να μην παίξει το ματς στο Βελιγράδι. Το πολύ μεγάλο... αγκάθι (σ.σ. για την ακρίβεια ένα ακόμα) είναι πως δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες ημερομηνίες.

«Εμείς ξέρουμε για αναβολή από τον Ταξίαρχο»

Εκπρόσωποι της αστυνομίας βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ και μίλησαν με ανθρώπους της ΕΠΟ που ήταν εκεί. «Εμείς ξέρουμε από τον Ταξίαρχό μας για αναβολή. Εξάλλου με αυτά που γίνονται έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην αστυνόμευση», μεταφέρθηκε σχετικά από τους ανθρώπους της ΕΛ.ΑΣ..

Έβγαζαν φωτογραφίες τις διαπιστεύσεις! 

Χαρακτηριστικό των πολύ αυστηρών μέτρων για τον τελικό ήταν πως την Παρασκευή από την ΕΠΟ έβγαζαν φωτογραφίες τις διαπιστεύσεις προκειμένου να σταλούν στην Ομοσπονδία και να υπάρχει πλήρη εικόνα για τους δημοσιογράφους που θα είναι στο γήπεδο αλλά και στην ΓΓΑ. Όλα αυτά μετά από σχετική εντολή που δόθηκε.

Best of internet