«Πάει Ίντερ ο Βιλένα»

Gazzetta team
«Πάει Ίντερ ο Βιλένα»

bet365

Την Πέμπτη οι Ιταλοί παρουσίαζαν τον Τόνι Βιλένα ως βασικό υποψήφιο για να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά την Παρασκευή έγραψαν πως είναι ένα βήμα από την Ίντερ.

Από την πρώτη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας το σενάριο που ήθελε τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για τον Τόνι Βιλένα, εύκολα καταλάβαινε κανείς πως οι πιθανότητες που υπήρχαν για να φορέσει τα πράσινα ήταν ελάχιστες, αν όχι μηδαμηνές.

Και αυτό γιατί για τον 21χρονο αρχηγό της Ελπίδων των Ολλανδών και καλύτερο παίκτη της Φέγενορντ, είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον, εκτός από την Μίλαν που ανέφερε το ιταλικό ρεπορτάζ, ουκ ολίγες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες...

Κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται μία μέρα μετά, καθώς την Παρασκευή η «Gazzetta Dello Sport» ανέφερε πως είναι μία ανάσα από το να υπογράψει στην Ίντερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα