Ανανεώνει με Δέλλα ο Ατρόμητος

Ανανεώνει με Δέλλα ο Ατρόμητος

Gazzetta team
Ανανεώνει με Δέλλα ο Ατρόμητος

bet365

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

Στον πάγκο του Ατρομήτου φαίνεται πως θα παραμείνει και για την επόμενη σεζόν ο Τραϊναός Δέλλας, ο οποίος βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ανανέωση του συμβολαίου του με το «αστέρι».

Ο ταλαντούχος τεχνικός, που παρουσίασε έργο στους μήνες που βρέθηκε στο τιμόνι του συλλόγου, δεν είχε μεγάλες διαφορές στις πρώτες του επαφές με την διοίκηση και έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, είναι θέμα ημερών να υπάρξει θετική κατάληξη των συζητήσεων.

Το επόμενο ραντεβού είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο και εκεί θα φανεί αν είναι τόσο θετικό, όσο δείχνει το κλίμα, με τις πιθανότητες, πάντως, να είναι συντριπτικά υπέρ της παραμονής του «Κολοσσού» στο Περιστέρι για ακόμα ένα - τουλάχιστον - χρόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα