Μπακάκης: «Περιμένουμε πώς και πώς»

Μπακάκης: «Περιμένουμε πώς και πώς»

Gazzetta team
Μπακάκης: «Περιμένουμε πώς και πώς»

bet365

Πάθος, δύναμη και ανυπομονησία στην ΑΕΚ για τον τελικό με τον Ολυμπιακό, όπως προκύπτει και από τις δηλώσεις του Μιχάλη Μπακάκη.

Μιλώντας στη Media Day της Ενωσης, ο διεθνής δεξιός μπακ δεν έκρυψε ότι περιμένει, όπως και οι συμπαίκτες του, με ανυπομονησία τον τελικό.

«Το περιμέναμε πως και πως. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να διεκδικήσουν ένα τρόπαιο και εμείς έχουμε αυτή την ευκαιρία. Δουλέψαμε πολύ για αυτόν τον στόχο και το Σάββατο θα παλέψουμε για να τον κατακτήσουμε» είπε αρχικά ο Μπακάκης, ο οποίος στη συνέχεια σχολίασε την απειρία πολλών παικτών της ΑΕΚ σε τέτοια ματς: «Παίζει τον ρόλο του αλλά σημαντικό ρόλο θα παίξουν το πάθος και η δύναμη, όπως συμβαίνει σε τελικούς. Όπως είδαμε και στα άλλα ντέρμπι, υπάρχει παραπάνω κίνητρο επειδή είναι ντέρμπι και θα πρέπει να δώσεις τον καλύτερο εαυτο και πιστεύω πως όποιος βγάλει αυτά τα στοιχεία θα κερδίσει».

Τέλος, σε ό,τι αφορά την απουσία του κόσμου, είπε: «Θα είναι ένα δύσκολο κομμάτι για το πως θα το διαχειριστούμε, αλλά πιστεύω ότι ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται αυτή την κατάσταση και όποιος είναι πιο συγκεντρωμένος θα πάρει τη νικη».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα