Αχαρναϊκός-Παναχαϊκή 3-0

Gazzetta team
Αχαρναϊκός-Παναχαϊκή 3-0

bet365

Ο Αχαρναϊκός νίκησε με 3-0 την Παναχαϊκή και έμεινε στην κατηγορία σε αντίθεση με τους Πατρινούς που έχασαν κάθε ελπίδα για παραμονή.

Ηταν δεδομένο. Ο Αχαρναϊκός ήταν απλά θέμα χρόνου το πότε θ' άνοιγε το σκορ κόντρα στην Παναχαϊκή και να πάρει τη νίκη που θα τον κρατούσε στην κατηγορία. Από την στιγμή μάλιστα που άνοιξε το σκορ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημίχρονου (σκόρερ ο Ομπράντοβιτς) όλα έγιναν πιο εύκολα για τους γηπεδούχους.

Για την ακρίβεια «καθάρισαν» το παιχνίδι στο 52' και στο 54' με τους Παβίσεβιτς και Ταμπάκη και στο τέλος έριξαν ρυθμούς για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 3-0. Με αυτή τη νίκη ουσιαστικά ο Αχαρναϊκός έμεινε στην κατηγορία και η Παναχαϊκή έχασε όποια ελπίδα υπήρχε για παραμονή.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Μπαμπανιώτης, Μωυσιάδης (72' Παπαδόπουλος), Ταμπάκης (63' Κολονέρος), Ματσούκας, Ομο, Ομπράντοβιτς, Πολίμος, Παβίσεβιτς, Μουστάκης (77' Σωτηράκος), Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης) Στρέζος, Ασίγκμπα, Χούσα, Πινδώνης, Μουκίδης, Ρουμπάτος, Τρίγκας, Μητρόπουλος, Σαμπατάκος, Γ. Λαμπρόπουλος, Χαρτσιάς

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα