Ο Παπουτσέλης θυμήθηκε τον Μαϊμουτσέλη!

Ο Παπουτσέλης θυμήθηκε τον Μαϊμουτσέλη!

Σοφότερους μας έκανε ο Παπουτσέλης , που μας είπε 20 χρόνια μετά ότι το πέναλτι που έδωσε εκτός περιοχής σε βάρος του Παναθηναϊκού και πρόσφερε τη νίκη στον Ολυμπιακό ήταν φάουλ και υποστήιριξε ότι ήταν είναι και θα είναι Ολυμπιακός. Πραγματικά πέσσαμε από τα σύννεφα!

Ο Παπουτσέλης θυμήθηκε τον Μαϊμουτσέλη!

Bγήκε μετά από 20 χρόνια ο Παπουτσέλης και ομολόγησε , αυτό που είδε όλη η Ελλάδα εκτός κάποιων, που φορούν παρωπίδες και του …κύπριου καθηγητή, που ανακαλύφθηκε τότε για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και είπε ότι το φάουλ ήταν παρατεταμένη παράβαση , άρα και πέναλτι. Ο Παπουτσέλης, λοιπόν, είπε τώρα ότι το πέναλτι- που έδωσε τότε υπέρ του Ολυμπιακού και του έκανε δώρο τη νίκη 1-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό -δεν ήταν πέναλτι διότι έγινε εκτός περιοχής.

Βέβαια έχει βάλει και πολλά  «αλλά» μέσα για να δικαιολογήσει το μαιμού πέναλτι που έδωσε και είπε το τρομερό ότι ήταν 35 μέτρα μακριά από τον Καλιτζάκη, την στιγμή που ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Ιβιτς. Βέβαια το βίντεο εκείνου του αγώνα, τον εκθέτει , αφού δείχνει τον Παπουτσέλη να είναι στην σέντρα του γηπέδου την στιγμή, που η μπάλα από την άμυνα με βαθειά μπαλιά πάει προς τον Αλεξανδρή, που στη συνέχεια την έδωσε στον Ιβιτς. Και φυσικά εκτίθεται πιο πολύ ο Παπουτσέλης για το «δεν υπήρχαν replay και δεν μπορούσα να το δω τότε», όταν στην περιγραφή του αγώνα ο Αλέξης Σπυρόπουλος με το που γίνεται η ανατροπή λέει αμέσως φάουλ χωρίς να χρειαστεί να δει replay. Επίσης ο Παπουτσέλης μιλάει για την μ….ια, που λέει ότι έκανε ο Καλιτζάκης και γλίστρησε , αλλά για την δική του μ…….ια, που έκρινε ένα παιχνίδι και ίσως και έναν τίτλο δεν είπε κουβέντα. Είπε ότι δεν ήταν πέναλτι , αλλά δεν είπε ότι έκανε μ…….ια, διότι απλά δεν ήταν μ….ια. Ηταν ένα συνηδειτοποιημένο σφύριγμα  Αυτό που δεν είπε  ο Παπουτσέλης είναι, ότι όπως έλεγε μετά το ντέρμπι σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου «και στην σέντρα να γινόταν η ανατροπή πέναλτι θα τα έδινα». Αυτή η ατάκα τα λέει όλα.

 Εκεί δε που έπεσα από τα σύννεφα ήταν σε αυτό, που δήλωσε σήμερα ότι ήταν είναι και θα είναι Ολυμπιακός. Εγώ νόμιζα από τότε που έδωσε αυτό το μαιμού –πέναλτι ότι ήταν …..Παναθηναϊκός. Στοιχήματα έβαζα και σήμερα αυτός ο ….πεντακάθαρος ο ….κρυστάλινος Παπουτσέλης με αιφνιδίασε… Α και για να μην το ξεχάσω. Επειδή κάποιοι θα γράψουν ότι εκείνη την χρονιά στο τέλος της ο Παναθηναϊκός δεν βγήκε ούτε Ευρώπη από το πρωτάθλημα, άρα δεν δικαιούται να μιλάει ούτε για την διαιτησία να τους προλάβω και να πω . Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έγινε την 11η αγωνιστική όταν η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων ήταν 3 βαθμοί. Ο Παπουτσέλης πήγε την διαφορά στους έξι βαθμούς άφησε και με 9 παίκτες τον Παναθηναϊκό, που στη συνέχεια με όλη την κατάσταση, όπως είχε διαμορφωθεί και με τον αντίπαλό του να ευνοείται σκανδαλωδώς κατέρρευσε και έχασε κάθε κίνητρο. Και έτσι άρχισε η ιστορία της παράγκας με πρωτεργάτη τον Παπουτσέλη και πρωταγωνιστές στη συνέχεια πολλούς διαιτητές, παρατηρητές, παράγοντες και μόνιμο πρωταθλητή.

ΥΓ: Το ….διασκεδαστικο είναι να ακους ανθρώπους που τότε έλεγαν ότι είναι πέναλτι σήμερα να λένε, ότι δεν ήταν πέναλτι. Η δουλειά τους τότε έγινε και αυτό μετράει….Η κωλοτούμπα μικρό ρόλο παίζει για αυτούς…. 

Best of internet